Paris nous voilà …

Min dotter är nog rätt så nöjd (och vi andra med så klart) för hon och kompisen Matilda har haft önskan om en weekendsresa innan sommaren kommer då Matilda skall sedan läsa första året på gymnasiet i USA och självklart kommer ett tomrum att infinna sig. Att få göra en resa till Paris tillsammans som tonåringar är självklart en fantastisk upplevelse men lika självklart är också att de får inte åka själva.

Paris

Därför, bara därför skall Tania och jag med =) Jag vill så klart också ha med mig min kompis då jag misstänker att de annars inte hade avsikten att ha med mig, jag hade nog inte fått vara en i gänget så Tania var inte svår att övertala för vem tackar nej till 4 dagar i fantastiska P A R I S?

Idag har vi bokat flyg och hotel och vi valde samma lilla hotel nära Champs Elysees där jag, min syster och mamma bodde en gång innan Nicole föddes och där jag och Louise bodde när vi åkte till Paris för att fira ett nyår.

Vi åker 7-11/3 och Nicole har faktiskt varit där med mig och sin pappa. Här målades hon av som många andra i den mysiga stadsdelen Mon Matre som är ett måste om man är i Paris.

IMG_9762-980x735

Har för 30 minuter även skickat in min andra uppgift och den här gången är jag bara halvnöjd men skickad är den iaf. vilket är skönt i sig.

Nu skall jag lägga mig för imorgon skall jag jobba i butik 11-17 för att sedan ta med mig Nicole till en liten premiär i Göteborg.

Vill du läsa min dotters inlägg så finner du den HÄR för hon har visst börjat blogga igen och kunde inte annat än att skratta för mig själv när hon skriver att hon är glad för att de skall ha eget rum så att de slipper någon som tjuvlyssnar. Känns lite som att hon menar MIG? =) Hennes kompis Matildas blogg finner du istället HÄR.

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *