Betyg på min första uppgift har inkommit …

Vid 10 tiden åkte Tania och jag till Göteborg, gick lite på NK och tog en kaffe på lilla men mysiga italienska Bar Centro.

IMG_8279

Lite vår i luften idag, kände du det även där du bor?

IMG_8280

Jag tog sedan spårvagnen till Psykologiska institutionen och Tania gick några ärenden. Idag kom även svaret och betyget på min första uppgift för den kursen i rättspsykologi jag läser på heltid nu denna termin och ….

IMG_8281

Låt mig få vara lite stolt för VG är högsta betyget på universitetsnivå och även om det var ett förhållandevis liten uppgift vi fick så är VG ett bevis på att man har presterat lite extra och för mig som inte har pluggat på universitetsnivå eller pluggat överhuvudtaget på över 13 år så var det otroligt skönt att ha klarat detta. Att få bevisat att min hjärna fungerar lite trots att den har stagnerat under de senaste åren gör att jag känner att ”i still can” så idag är jag nöjd och känner att jag kommer att klara kursen även om VG är kanske första och sista gången jag får som betyg.

Imorgon får vi mailat nästa uppgift som vi skall lämna in innan fredag lunch och sedan under kursens gång väntar självklart förutom några hemuppgifter även två salstentor och en större analys.

Klappar mig på axeln och ser fram emot kommande utmaningar och lärdomar med lite nytt självförtroende <3

 

 

14 thoughts on “Betyg på min första uppgift har inkommit …

  1. Grattis! Det var ju detta jag sa till dig när jag var inne i butiken i höstas. Det är härligt att få använda hjärnan och få bekräftat att man fortfarande kan få till det. Lycka till med fortsättningen på kursen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *