När man blir bortskämd med hämtning, rosor och hörlurar …

Igår eftermiddag efter min lektion om sexualbrott istället för att behöva ta tåg/buss hem en mörk och grå tisdag eftermiddag kom Tania och hämtade mig precis framför universitet och med en stor bukett rosor med kort till mig. Älskar ljusa rosor med en massa grönt till. Tack snälla <3

IMG_7907

Kortet, älskar den, och precis vad jag behövde då jag har haft 2 jobbiga dagar med en massa tankar.

IMG_7905

Sovit alldeles för lite också så även om jag har idag suttit och tittat lite på den första uppgiften vi skall lämna in innan fredag förmiddag så har jag bara varit alldeles för trött för att tänka för vill man klara av uppgiften får jag nog visa att jag har tänkt och analyserat, inte bara genom att återberätta delar av det vi har lärt oss om skillnader & likheter gällande kvinnliga & manliga mördare gällande tillvägagångssätt, offer, risker, mm… En uppgift som är som bäddad för lite onsdagsmys =)

IMG_7870

Imorgon skall jag färga min utväxt på förmiddagen och sedan skall jag bara sitta med uppgiften resten av dagen för nu när jag har bestämt mig och kommit in på kursen så vill jag klara den. Butiken är dock ändå öppen imorgon 12.30-18, fredag 12-17, lördag 10-15.

IMG_7892

IMG_7889

IMG_7890

I eftermiddag har jag också fått en present som jag kanske mer eller mindre bad om för ibland får man vara tydlig i sitt språk om man önskar sig något vilket jag troligtvis lyckades med då nu är dessa hörlurar mina och skall invigas på gymmet imorgon. Har nämligen varit lite sådär avis på Tania när vi tränar då hon går runt i sin lilla värld genom att lyssna på musik och poddar så nu hoppas jag orka mer när jag lyssnar på ”I Will survive” samtidigt som jag lyfter lite tyngder =)

DE123DB6-B862-4808-A747-C03A91D1C7E0

IMG_7876

Imorse skickade jag även iväg helgens ordrar för du har väl gått in på REAN hos www.lavendettaclothing.se?

En billig t-shirt med svarta glittrande stenar är denna från italienska Gas Jeans, nu din för 299:- (finns även i vit, under varugrupp rea)

16865107_10154428649633660_442020629782427923_n

Den snygga skärpet kommer i dagarna i webshopen då ny leverans på de har kommit då de sålde slut sist. Vem gillar inte guld liksom? =)

Söker du efter en vit söt klänning (Rosemary dress på bilden nedan) så finns några få kvar från For Love & Lemons på rea som denna på bild som är perfekt som midsommarklänning, till semestern eller bara att inviga den där sommarfesten som du redan nu ser fram emot. Ofta är det så att när vi väl behöver något så hittar vi inget så passa på redan nu.

15781468_10154268409013660_6076920709980170090_n

Älskar du liksom mig byxdressar så finns 2/S kvar av denna favorit från One Teaspoon för endast 799:-HÄR !!! (Den är något liten i storlek till skillnad från de flesta andra plagg från samma märke)

IMG_9982-768x1024

Hade med mig min när vi var i Barcelona förra våren och älskar den! På bild med solisar från Linda Farrow medan fina Linda hade här på sig det söta linnet från For Love & Lemons som också finns i vår rea (kvar 2/S och 1/M)

IMG_0214-980x979

Dessa små tips får avrunda detta inlägg för nu tänkte jag läsa en artikel så att jag är väl påläst tills imorgon då jag skall skriva ner och skicka iväg min inlämningsuppgift.

Hoppas ni har också tänt lite ljus för det bästa med detta väder är att sitta inne med levande ljus tända lite överallt och myskläder på.

IMG_7880

2 thoughts on “När man blir bortskämd med hämtning, rosor och hörlurar …

  1. Hej

    Vilka fina rosor du fick, vilken överraskning. Det är så skoj att läsa om när du berättar om dina studier.

    Något annat, kanske du har skrivit detta i bloggen tidigare el så har jag glömt el missat, men hur träffade du Tania och Fazli ? är ni klasskamrater?

    Kram

    1. Vet faktiskt inte om jag skrivit det men nej, vi har aldrig varit klasskamrater. Fazli träffade jag första gången när jag jobbade som gymnasielärare och var bjuden av mina elever att gå på bal så rusade in i den salong där han jobbade och frågade om någon bara kunde styla till mitt hår då jag var ute i sista sekunden. Han fixade det och ville inte ens ha betalt då det gick snabbt, men jag glömde aldrig det för jag tyckte att det var otroligt snällt och omtänksamt av honom och så har han gjort mina Extensions i några år förutom ett litet uppehåll. Varför det blev att vi även umgåtts privat har nog mest att göra för att han får alla att må bra i sin närhet =) Tania träffade jag nog första gången på en tjejmiddag, sedan var vi några som åkte till Smögen en helg och hade roligt och så har vi umgåtts mer och mer. Hon har en historia, är en överlevare och har förutom talets förmåga ett sätt som är visst lite kaxigt för vissa men jag ser bara en varm och rolig person som lik mig har fått uppleva en hel del och i just det har vi nog mötts mer och mer. Vi förstår varandra utan att ens behöva prata och så är hon en fantastisk vän. Tror att det som kännetecknar dessa två filurer för mig är tillit, att de är galna men även otroligt omtänksamma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *