Nicoles tjejmiddag …

Igår när jag kom hem hade Nicole sin tjejmiddag så tog några suddiga (en konst i sig) kort på de tillsammans. Frågade om klädkoden för kvällen var ”black” men icke, finklädd var det dock. Svart har annars varit den färgen som de flesta kvinnliga Golden Globe skådespelarna valde i sin protest mot de sexuella trakasserier som präglar branschen.

Hon hade bjudit på bruschetta, fläskfilé och potatis i ugnen samt en dessert gjord på bär och vitchoklad…. Knappast några rester kvar så här dagen efter när jag kom hem efter skolan vrålhungrig, typiskt!

Fyra tonåringar med big dreams, girl power <3

A0FDB5B7-FE10-4D17-8523-0D74ABC2B737

CF6EC335-2EE4-41F7-88D7-AAA9258EEE5F

Just nu har jag en Knut som hostar en massa så imorgon måste jag ringa veterinären och be om en tid så att han får någon hostmedicin snabbt. Stackarn, min lille är ju trots allt 10 1/2 år !!! Hoppas han får en lugn natt och att det är över tills imorgon för både Nicole och jag har hostat i snart 3 veckor men vill inte att han skall vara sjuk =(

Nu skall jag gå och klappa honom <3

2 thoughts on “Nicoles tjejmiddag …

  1. Hej

    Vilket tjejgäng, synd att de inte fanns mat till dej, de lät gott de som bjöds på. Oj stackars sötnosen Knut, är det kennelhosta ? tro de heter så..Lycka till hos veterinären
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *