Who is your hero?

För några månader sedan skulle Nicole som uppgift i skolan skriva en dikt på svenska där de fick välja mellan tre olika ämnen. Hon valde nog döden då jag blev föremål för att jag dog typ 3 gånger utan att egentligen dö (påstår hon). Då dikten var väldigt beskrivande och känslosam blev jag lite orolig men efter att ha pratat med några andra tjejer i klassen när de var här hemma så förstod jag att alla hade mer eller mindre valt samma tema med undantaget att i deras dikt var det inte jag som skulle begravas =)

Blev därför väldigt glad när min dotter fick i uppgift i engelska att skriva ett tal och valde att skriva om mig men på ett mycket trevligare sätt då jag är visst högst levande. Skriver bara lite början och lite slutet för det är trots allt ett personligt tal som är lång och helt underbar.

MY HERO

My hero is my mother. Everybody has different opinions about what a hero is. For me a hero is not a person with superpowers, for me a hero is a person who puts 100% on you, listen when you talk and helps you when you have it difficult. A hero is also a person who would do everything for you. 

(…) 

She has not had that easy in her life but she never really gives up and I m getting fascinated by mom for that. I hope I will be like here when I grow up.

(…)

Har du någon Hero i ditt liv och vad kännetecknar en sådan för dig?

IMG_7462

4 thoughts on “Who is your hero?

  1. Jag är min egen hjälte:) Varit enastående mamma i snart 20 år och håller på att omskola mig till ett nytt yrke för andra gången under dessa år:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *