Tomas Ledins Show på Rondo …

Igår eftermiddagen efter mina lektioner mötte jag upp Tania på NK, vi tog en kaffe, tittade lite i några utvalda butiker och sedan begav vi oss till Rondo för att njuta av premiären av Tomas Ledins show ”Skarpt läge”.

5F00CC8F-527B-49C2-B99A-755EC522D93F

IMG_7547

En otrolig generös inbjudning med middag och show som jag har gått och längtat efter för otroligt mysigt en vanlig torsdag kväll att få titta på en av Sveriges främsta artister i Rondos mysiga lokaler och med en gudomlig middag före showen. Så brukar inte mina torsdagar se ut nämligen =)

När vi anlände blev vi bjudna på lite bubbel och mingel med levande ljus, glas som skålade med varandra och glada gäster, som likt oss, såg fram emot showen.

IMG_7546 2

Vissa drack alkoholfritt så klart =)

IMG_7538

IMG_7537

Bordsplacering och med vår stora glädje så hade vi så bra platser så att jag kunde fota lite och njuta av showen på nära håll.

IMG_7543

1FC2E4A2-FED3-48F8-BD91-93166D5F2E45

Mitt emot Tania och mig satt ett underbart trevligt par i min ålder och vi satt och pratade med de under hela middagen. Tania skrattade för hon sa att min mun gick i ett och att jag mer eller mindre gick igenom veckans lektioner i rättspsykologi för de. Hahaha! Som sagt, har känt mig lite isolerad i några år så jag pratar på när chansen finns.

De jag pratade med var otroligt imponerade över både den goda middagen och den snabba serveringen. Det kan inte vara lätt att laga en god och varm trerätters middag för så många gäster med de lyckades med denna bedrift och konst så en stor eloge till de som har hållit i detta och som jobbade under kvällen.

Förrätten hade jag kunnat äta 2 av, min favorit från middagen …

Och när jag väl hade gått igenom även min sista lektion i rättspsykologi och berättat någon om brott och kön för de andra middagsgäster (Tania har hört detta innan också =) så var det dags för Tomas Ledin att inta scenen.

IMG_7592

IMG_7590

Jag bara älskar de där låtarna man känner igen för även om jag inte är uppvuxen i Sverige så har jag bott här i 26 år och har självklart mina egna favoriter som är framförallt de där låtarna som får en att längta efter sol och hav …

Dessa blandades med rockiga låtar som publikan älskade och reste sig för att rocka till med lite höftrörelser och händer som applåderade i takt

8498B82D-0BBC-44B7-956C-4E3FBFCB7322

En otrolig energi och röst som gästerna inte fick nog av…

87B41B24-AD81-4622-99AF-0CA29BF42A7F

 Vår ”mitt emot vän” fick även tag på en hatt som Tomas kastade mot publiken och den landade i hennes tursamma händer.

IMG_7503

Vid 23 tiden var det dags för showens kvällens sista låt som självklart var en av de där g o d i n g a r som man har i sin Spotify lista.

IMG_7586

Nicole var hemma hos oss med sin kompis Matilda. Hade messat Nicoles pappa och extra mamma om att kanske ringa en gång och ha lite koll samtidigt som hon upplevde nog att jag skickade för många sms som löd ”Allt bra?” då jag fick som svar följande =)

Hon har humor allt och jag förstod ”mellan raderna” att jag inte behövde stalka henne med samma fråga varje timma =)

IMG_7481

Lägenhet var kvar tack och lov när jag kom hem tacksam för en underbar trevlig kväll.

Biljetterna till Tomas Ledins show kan du bland annat köpa HÄR.

Nu är klockan 10.30 och butiken är öppen till 17 <3

2 thoughts on “Tomas Ledins Show på Rondo …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *