Vad skall jag ha på mig på min första dag i ”skolan”? =)

Redan vid 17 tog jag på mig min alldeles mysiga och gosiga pyjamas från Oysho. Nicole fick en i present av min syster och så köpte vi var sin på nätet på deras egna hemsida då de hade lite rea på dessa.

IMG_7273

Måste bara visa den Nicole köpte!

Gick in och fotade henne när hon satt och pluggade… Titta på katten på hennes pyjamas på bilden nedan. Man ser inte tassarna men de hänger ner.

IMG_7173

Titta sedan på denna bild… Hur söt som helst när den gömmer sitt söta ansikte bakom sina tassar.

Otrolig gullig och barnslig att man gillar sånt i min ålder men älskar sånt!

IMG_7168

Vet ni förresten vad det är för dag imorgon för min del? Min första skoldag på kursen rättspyskologi som jag kommer att läsa på heltid!!!

Är inte nervös men förväntansfull och så längtar jag efter att gå in i aulan, sätta mig längst fram och sedan spana lite på de andra studenter. Vilka är de? Kommer vi att sitta och göra vissa arbeten i studiegrupper eller är det enskilda inlämningar bara? Imorgon kommer många ? att få sina svar och jag känner mig lite som en tonåring när jag sitter och funderar vad jag skall ha på mig på min första skoldag =)

Vad hade du tagit på dig?

IMG_7271

Mou tofflor <3

IMG_7180

Nicoles kompis Linn har kommit så skall gå in och fråga tonårstjejerna om råd =)

Ha en trevlig kväll <3

 

 

 

10 thoughts on “Vad skall jag ha på mig på min första dag i ”skolan”? =)

 1. Så kul och spännande att börja plugga!
  Ta på dig ngt du trivs i. Kanske inte pyjamasen då. ;)
  Lycka till kram

 2. Ett leende är klädsamt och en nyfiken blick:) Jag läser på GU på halvfart och älskar det! Ledig tid grottar jag ner mig i böckerna och är tacksam över att få läsa igen när jag precis passerat 50! Lycka till imorgon och spännande med en ny miljö och nytt sammanhang.

  1. De två kommer jag definitivt att ha =) Vad läser du för något? Kan tänka mig att det är roligare att läsa nu när man kan fokusera på något som är extra intressant för en … Tack! <3

 3. Jag håller mig kvar i pedagogikens irrgångar och läser speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning. Jag älskar att få leva lite studentliv samtidigt som jag jobbar med undervisning. Tänk dig att få stiga på bussen till Gbg klockan 06.00 och sedan när föreläsningarna är slut krypa ner i en nybäddad säng- i en 12 bäddssal på ett vandrarhem:) Kanske inget för dig men detta gör att jag känner mig så levande! Jag gillar att titta in här ibland. Inte så mycket för att uppdatera mina dåliga modekunskaper:) – utan mer för att jag gillar ditt sätt att formulera dig med en bra balans kring det privata. Hälsa Gbg- jag ska dit igen på torsdag.

  1. Tycker nog att jag även känner mig yngre just för att även jag har valt att ta bussen, köpa månadskort och ha klasskamrater som är typ 20-25 år yngre … tror nog att jag är lika gammal =)
   Man behöver verkligen inte läsa här för att köpa =) men lite kläder kommer emellanåt … nu finns risken dock att det blir mycket prat om skola =)
   Imorgon skall jag till GBG igen … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *