Ego tid deluxe …

Imorse gick jag upp 7.30 vilket kändes lite som en lyx jämfört med mina senaste morgontider.

Efter att ha gått ut med Knut tog jag bilen för att storhandla vilket jag tycker är otroligt tråkigt men ännu tråkigare när det är mycket folk så tog med mig inköpslistan Nicole hade förberett kvällen innan och såg till att allt var med hem för min dotter är lilla mamman när det gäller den delen av hushållet då hon tycker att det är roligt med matlagning vilket jag, som ni redan har räknat ut, inte finner speciellt underhållande.

När jag väl kom hem igen fick jag bara för mig att jag ville klippa bort 5 cm på hårlängden. Istället för att vänta på att boka en frisörtid som en ”vanlig” människa hade gjort så tog jag istället kökssaxen och bara körde den igenom håret med resultatet att det var väldigt tydligt att en kökssax hade varit just där =)

Vid 12 hade jag tid för att fixa mina fransar (4 veckor sedan jag gjorde de sist) och när vi var klara frågade jag Johanna som också hade kommit dit och som är frisör om hon kunde snygga till mina längder så att det såg ut som en mjuk frisyr istället för ”det där” jag hade åstadkommit alldeles själv. Tack och lov så hjälpte hon mig (Tack Johanna) och så klippte hon tom. upp det lite och stylade det på bara ett par minuter och jag kände mig riktigt nöjd när jag lämnade Salong Tjugosex med både frisyr och fransar.

(Karl Lagerfeld tee, nu 499:- & svarta Moleskin denim från One Teaspoon, 799:-)

IMG_7236

Lite röd efter solariet, första gången på två månader men skönt att få lite grundfärg.

IMG_7296

Lite kaffe och så plockade jag lite undan allt som av någon märklig anledning kommer fram från alla möjliga håll.

Har hunnit med lite idag, kanske inget vettigt direkt men sådant som får gå under den där ”ego tid” som man ej skall förkasta …

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *