Mina nya urläckra sneakers från Golden Goose …

Jag har det senaste året tittat/spånat på (mitt nya detektiv språk =) de läckra sneakers från exklusiva märket Golden Goose.

Har haft mina funderingar på att ta in de själv till butiken/webshopen men nu när lite annat är på gång så kändes detta inte riktigt lika aktuellt länge så beställde ett par i min favoritnyans mocka. Behöver jag säga att jag älskar den färgen? 

Dessa fanns inte kvar i storlek 38 (min vanliga storlek) så chansade på storlek 39 vilket visade sig vara alldeles perfekta så väldigt nöjd med mitt inköp för även om sällan så shoppar faktiskt jag lite också när jag ser något som inte var och varannan har och som jag gillar.

IMG_7037

IMG_7040

Längtar efter våren nu så att man kan ta på sig en lättare jacka, jeans och sneakers ….

IMG_7043

En väldigt nöjd Michela med sin nätshopping <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *