Att ha planerat kvällen …

Igår la jag mig vid 23 tiden och det var nog lite sent då jag hade varit uppe sedan 4.30 samtidigt som jag idag skulle upp samma tid.

Åter, lättare än vad jag trodde att gå upp den väldigt tidiga tid.

Träningen gick bra. Vi körde 30 min. kondition, 30 min. styrketräning och 30 minuter kondition igen. Då vi körde olika så var det mer något nickande mellan Tania och mig när vi mötte varandras blickar så ser fram emot måndag då hon skall komma med lite tips till mig/oss.

Klockan 715 var jag hemma igen efter att både ha tränat i 1,5 h och varit och handlat, not bad för lilla lazy me =)

Nicole kommer hem idag och log när jag frågade henne imorse då hon ringde mig på väg till skolan om hon hade några planer för kvällen. ”Vi kanske kan titta på någon dokumentär i våra nya pyjamas?”  sa hon vilket jag älskar för hon har fastnat för min typ av dokumentärer. Jag har visst påverkat min dotter och i helgen skall vi även sätta oss med hennes ansökan till gymnasiet då de skall vara inne snart. Spännande och självklart pirrigt med ny skola, nya klasskompisar och nya lärare …

Är i butiken som idag stänger 16.30 då Tania och jag skall vara med i fredagspanelen kl. 17 på Radio 7härad.

Tänkte tipsa om en av de få t-shirts som vi har kvar från Karl Lagerfeld, 1/XS och 1/S kvar för endast 499:- !!!

Har haft min både på solsemester eller med mina svarta Moleskin denim från One Teaspoon, NU 899:-

IMG_6014-682x1024

Nu skall jag jobba på <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *