Fredagspanelen P4 Sjuhärad med Tania …

Idag kl. 17 var Tania och jag själva fredagspanelen som diskuterade några olika ämnen. Vi har varit med vid diverse olika tillfällen men aldrig tillsammans så lite av ”en första gång” …

IMG_7034

IMG_7030

Samtalsämnen var den sk. ”paddelnacke” då man har kommit fram till att många lider av nackproblem som man tror är relaterade till att vi tittar ner mot mobilen istället för att hålla mobilen högre upp och på så sätt undvika den böjningen.

Mitt förslag av detta samhällsproblem är ett bälte med en inbyggd ställning till mobilen så att vi kan gå runt och hålla blicken framför oss hela tiden. Kanske något att söka patent på?  Det andra samtalsämnet är att många människor begär ut sina journaler för att se vilka vaccinationer de har men i dessa står även mycket annat som man kanske hade glömt. Då jag själv är född och uppvuxen i Italien så finns den typen av historiken där misstänker jag så kanske att jag skall kolla om jag är vaccinerad mot mässling vilket jag säkert är.

Sara, vår programledare undrade om plastikoperationer även ingår i den typen av dokumentation så kanske att det ändå finns lite att läsa, knappast någon idé att förneka vissa tydliga attribut känner jag…

Det tredje samtalsämnet var dejter och huruvida vi anser att en kille/man skall betala vid första dejten. Både Tania och jag var eniga, det skall han. Jag bryr mig i ärlighetens namn inte alls om den kritiken man får när man påstår detta men för mig skall det vara en självklarhet. Anser att det är otroligt osexigt om killen/mannen inte bjuder vid åtminstone första tillfället.

Självklart underbart att vi alla tycker olika för jag påstår inte att min åsikt är rätt, bara att det är vad jag tycker vilket var svaret på frågan. Hade jag varit man så kanske jag hade tyckt annorlunda, kanske …

IMG_7022

Alltid trevligt att gästa radion även om jag nog var tystare än vanlig då jag började hosta igen på eftermiddagen. Suck …

Vill du lyssna på oss så kan du gå in HÄR och söka dig fram till fredagspanelen kl. 17.

Lite trött denna fredag kväll efter mina två tidiga och inte brukliga gympass vid 5 så fredagsmyset i soffan kommer nog inte att pågå länge till.

Nicole har ändå flyttat sig till sitt rum och jag har Molly som ligger på mina ben. Hon älskar när alla är hemma och myser…

IMG_7058

Önskar dig en mysig fredag kväll och imorgon är butiken öppen 10-14.30 om du har vägarna förbi <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *