Att få lite luft & tipsa om märkesrean …

Igår var jag sämre igen och då Nicole kände sig också febrig så låg vi i sängen och sov medan resten av familjen var hos mor för att underhålla sig lite när vi andra bara ville vila bort influensan.

Idag vaknade vi dock något piggare så Melissa, Nicole och jag tog en liten promenad på stan medan de små var på Navet med bland annat sin mormor.

Vi tog en frukost/lunch, jag gick och köpte nya linser, Melissa en foundation och så tittade vi lite bland reor och icke reor.

IMG_6450

IMG_6447

IMG_6446

Tycker att Nicole är så söt i mössa <3

IMG_6444

Vi tog var sin yoghurt och Melissa en varm macka innan vi gick hem igen för att titta färdigt på Unabomber på Netflix för tycker att det är lite spännande att visa för lillasyster och Nicole lite av tillämpning kring det ämne jag snart skall börja plugga.

Det roliga är att Nicole har trots ett intresse för kläder (liksom många andra tonåringar ) och med mig som har haft butik aldrig någonsin sagt att hon skulle vilja ha eller jobba i en klädbutik men å andra sidan så skulle hon en dag vilja plugga till beteendevetare så kanske kanske att det finns en liten påverkan där ändå =)

Melissa är nu och hämtar barnen hos mormor och imorgon hoppas jag vara minst lika bra som idag så att vi kan hitta på något tillsammans nu när de är här. Otrolig dålig tajming på influensan …

MÄRKESREAN är i full gång redan nu i webshopen: www.lavendettaclothing.se.

Alla jeans från Circle of Trust kostar nu 699:- och de är både otroligt sköna och i läckra tvättar. Jag har storlek 27 som i Miss Me Jeansen så rätt så snälla i storlek.

IMG_9906-682x1024

Märkeasrean även på italienska brand Love Moschino där du kan finna allt från t-shirts, klassiska skjortor eller eleganta blusar.

Denna svarta underbara klänning från For Love and Lemons, 1/M kvar kostar nu 1799:- HÄR!

IMG_2035

Skall du till värmen? Varför inte passa på att köpa redan nu en underbar sommarklänning från rean?

Denna från For Love & Lemons är bara så underbar fin och perfekt för alla som inte vill visa armar (något inte alla vill)

IMG_0724-980x980

Några tips från mig …

Nu skall jag passa på att snabbt tvätta håret innan alla kommer för dags att försöka se ut som en vårdad människa igen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *