Första dagen på det nya året …

De flesta har nog inför det nya året gjort någon slags lista över nyårslöften att infria under 2018 medan jag själv skippar allt sådant i år. Testar helt enkelt en ny variant för att se om det där med mer motion och sundare kost kan nås utan att infria några löften den här gången.

I och med att jag skall börja plugga rättspsykologi på heltid och ha butiken öppen 2-3 dagar i veckan tillsvidare så är nog detta år lite av ett förändringsår och något jag verkligen välkomnar med hela mitt hjärta då längtan efter lite stimulering & utveckling är verkligen efterlängtad.

2018

Vad har jag lärt mig av 2017? Jag har lärt mig att vissa vänskapsband har förstärks, vissa vänner har man hittat tillbaka till (även om de alltid fanns där) medan andra har kanske försvunnit under en period eller för alltid.

Jag har lärt mig att släppa taget, inte för att jag måste men för att jag vill det efter att ha provat vissa vägar under några år. Jag har lärt mig att vända blad och att se fram mot nya mål som förhoppningsvis är mer i balans med vem jag är eller vill bli.

Tacksamhet känner jag framförallt till alla de jag vet bryr sig på riktigt för det är verkligen en speciell känsla att veta och känna att det finns människor och vänner därute som verkligen vill en väl.

Det jag hoppas 2018 ger mig är en viss trygghet, stimulering och utveckling <3

Vad önskar du dig av det nya året?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *