Hejdå 2017, välkommen 2018 …

Sista dagen på året har spenderats mestadels i soffan med någon film då både Nicole och jag har ont i halsen, lite feber och själv har jag ingen röst vilket kanske uppskattas av vissa =)

Melissa kokade upp vatten med citron och ingefära till oss innan hon, mormor och syskonbarnen gick på en promenad denna sista dagen på året.

IMG_6375

Trots att Nicole och jag är lite krassliga och trötta så var en enkel Nyårsmiddag en självklarhet för att fira in anno 2018 med famiglian.

Nicole dukade och skar potatisen som skulle in i ugnen, mamma och Melissa lagade lite mat till oss och själv fick jag vara DJ =) Hahaha!

IMG_6351

IMG_6350

IMG_6315

IMG_6333

IMG_6371

IMG_6312

Kände inga smaker men gissar att det var gott, enkelt och fräscht denna Nyårsmiddag.

IMG_6304

Kvällen till äran försökte vi se lite propra ut och byta om till något mer festligt men varken Nicole eller jag var noga med att bli fotade.

Matilde tog på sig en av klänningarna hon fick av mormor i Julklapp och såg ut som hämtad från en Disney film. Smälter när jag ser hennes ögon och leende <3

IMG_6320

Nicole lockade håret på mig, Matilde och Melissa och se så fin blev min lillasyster är och knappast någon som kan gissa att hon blir 40 nästa gång. Skall tilläggas att till skillnad från sin syster (jag) är hon livrädd för nålar så hon har aldrig och skulle nog aldrig tänka sig en botox spruta.

IMG_6323

Och mormor hade också klänning på sig så fotade henne då hon ville skicka ett kort till sina vänner i Italien.

IMG_6337

Efter middagen bytte vi dock direkt om till myskläder igen för att sätta oss i soffan och titta på filmen ”Mamma Mia” och Matilde älskade den trots att hon inte kan språket.

IMG_6408

Vi försökte översätta helheten och gissar att glädjen och musiken räckte till för att hon skulle gilla den <3

Helt plötsligt var det nästan midnatt så vi tog fram en flaska skumpa och förberedde oss för att skåla in det nya året.

IMG_6406

Hoppas att du har haft ett fantastiskt nyårsfirande. Själv tycker jag nog att det är en dag som alla andra och har ibland lagt mig och sovit innan midnatt =)

Som ni förstår är jag inte så noga med sådana ”måste firas dagar” för blir lite lätt anti i de lägen men nu när alla var här så var det dock en självklarhet <3

IMG_6395

Mormor har gått hem, Melissa har lagt sig med barnen, Nicole ligger i sin säng medan själv passar på att skriva detta inlägg för att snart somna för är riktigt trött nu så hoppas jag vakna piggare, friskare och med min röst tillbaka =)

Fastnade visst på ett selfie med syrran. Lite blek och suddig men bjuder på det …

26001395_10214292469486745_3869387766531916589_n

Gott Nytt År/Buon Anno till er alla <3

4 thoughts on “Hejdå 2017, välkommen 2018 …

  1. Hej

    Ny dag och nytt år nu, hoppas du mår bättre. Jag ser fransarna som din syster gjort, jätte fint, för visst var de så att hon gjorde dom nu i Borås
    Kram

    1. Tyvärr inte bättre för min del och när det gäller Melissas fransar så har hon gjort de här i Borås på Smith Beauty som finns i samma hus där butiken är. Kram

  2. Ahhhh vilken vacker selfie!! Bilden med Melissa och katten fick mig och tänka på katten Ralph, som Melissa hade. Gott nytt år! xoxoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *