A little obsessed with Meghan Markle …

Jag har aldrig imponerats eller intresserat mig av kungligheter eller ingifta sådana, varken svenska eller utländska sådana.

Det enda bröllopet jag har sett på TV är den mellan Lady Diana och Prins Charles men nu tänker jag inte missa den som komma skall mellan amerikanska Meghan Markle och Prins Harry för nu har jag helt plötsligt börjat googla på denna fantastiska unga kvinna som jag inte visste vem hon var förrän jag såg alla underbara bilder från deras förlovning.

prince-harry-meghan-markle-2

meghan-markle

Prince Harry And Meghan Markle Engagement

Förutom att hon är otrolig vacker har hon en snygg stil så tror att denna unga kvinna kommer att bli lite av en mode ikon och många kommer att låta sig inspireras av hennes klädval samtidigt som de förhoppningsvis kan även bli inspirerande av hennes historia.

Är inte den som brukar påverkas så mycket av vad andra har men inga regler utan undantag för ikväll har jag satt upp mig på väntelistan på just den väska hon har på bilden nedan. Alldeles perfekt ”skolväska” och så gillar jag att märket är inte känt här i Sverige och därför ingen väska som jag kommer att se flera ha.

meghan-markle-prince-harry-countryside

Denna kväll när jag ligger här i soffan utan röst och lite febrig kände jag att jag var allt värd en Julklapp till mig själv så hoppas att den inte dröjer flera månader att komma in igen.

Avslutar med denna fantastiska bild på henne från franska modetidningen Elle.

Meghan-Markle-ELLE-France-December-2017-Christian-Blanchard-04

Nu skall jag försöka sova bort lite feber <3

 

6 thoughts on “A little obsessed with Meghan Markle …

  1. Ett italienskt märke som inte är känt här i Sverige men Angelina Jolie har en likadan så känt i andra länder och med priser som gör att de flesta kan ha råd … Roligt med märken som få har tycker jag =) Tack snälla och Gott Nytt År till dig med, kram <3

 1. Hej

  Väskan kommer passa dej perfekt, jätte fin är den. Jag älskar kungliga bröllop så detta kommer jag också kolla in den 19 maj
  Gott slut och Gott Nytt År
  Kram

 2. Hej och gott nytt år!

  Jag letar också efter en sådan väska! Vad heter märket/hemsidan där man kan beställa dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *