Studerande från 15/1 …

Som ni kanske redan vet av inläggen här i bloggen så skall jag börja studera rättspykologi på heltid på Göteborgs Universitet.

Anledningen till att jag sökte just den här  kursen är att jag sedan tidigare är utbildad till både gymnasielärare samt beteendevetare och som beteendevetare kan det vara bra att nischa mig mot något som känns extra intressant och som gör utbildningen lite mer unik i sin kombination.

I mitt fall kommer gärningsmannaprofiliering och vittnespsykologi,  ämnen som behandlas inom rättspykologin att innebära just detta.

Nu har schemat kommit och helt plötsligt känns denna förändring i mitt liv mycket mer verklig och väldigt spännande.

Har redan införskaffat kurslitteraturen med undantag för vissa kompendium som vi får reda vid kursintroduktion.

IMG_6052

Den 15/1 kommer jag att lite nervöst och väldigt förväntansfullt att gå in i. aulan på psykologi institutionen på Göteborgs Universitet och sätta mig på första raden för att ta del av introduktionsdagen på kursen.

Gissa om jag lääääängtar <3

Matilde sover hos mormor, Nicole är hos en kompis, Leo har precis somnat och nu skall Melissa och jag sitta en stund själva.

Kram <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *