En av de bästa dagarna i mitt 46åriga liv …

Vi har nog alla vissa dagar i livet som vi minns med  extra stor värme och för min del råder det ingen tvekan om vilken dag jag skulle välja som en av mina top 5 favoritdagar då jag minns fortfarande skratten som om det vore igår medan i verkligheten har ca 31-32 år passerat sedan den dagen då vi var ute i stugan i Västersjön hos min mormor och morfar och mötte i en fotbollsmatch min mormors syster och hennes vuxna barn och barnbarn.

Min mormor och morfar var med, min morbror med sin fru, min mamma och pappa och självklart min lillasyster Melissa. Även om jag inte skriver allt som har hänt med mina föräldrar då jag anser tills vidare att man måste ibland få ha sina hemligheter även i en blogg så nöjer jag mig med att jag har varit med om en hel del och därför är denna dag för mig väldigt speciell då den representerar något jag hoppades hade kunnat så förbli …

Å andra sidan är jag lycklig lottad att ha den dagen så färskt i minnet och att vi nu har kunnat få tillgång till denna inspelning som mammas kusins fru gjorde medan vi andra ”spelade” … Kvalitén är inte den bästa på filmen då den är över 30 år gammal men bättre än de korten jag tog på skärmen.

IMG_6062

Min alltid stilige morfar till höger håller Melissa i handen (redan då var hon som en lång spaghetti i kroppen =), min lilla mormor i orange jacka har alltid varit kort,  lite rund och med en stor portion humor <3 Moroten bakom Melissa är mor som av någon märklig anledning var väldigt orange i håret =) och så jag i gråa träningsbyxor och ljusgrön tröja.

När vi var i stugan så slappade vi alla i klädseln. Min pappa var en riktig italienare i den bemärkelse att han alltid klädde sig klassiskt och dyrt men här i stugan så åkte de fulaste slappa kläderna på. Total avkoppling för famiglia Castellari…

Pappa kom lite senare men här på bilden är vi på väg till mormors syster Stina för att fira någons födelsedag  och för att sedan byta om och komma tillbaka för den fantastiska fotbollsmatchen med min mormor och hennes syster som målvakter.

IMG_6063

Min pappa kastade sig på marken och skrattade så att han grät efter att ha försökt göra mål på mormor som parerade bollen med magen … Svårt för bollen att komma förbi henne när hon upptog hela målet =)

IMG_6067

En massa skratt ekade där ute i Västersjön den sommardagen och jag minns den för den glädje som var då <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *