Några Julklappstips …

Andra Advent och när jag vaknade imorse var det snö här i vår småstad. Kände mig lite ”krasslig” redan igår och definitivt inte bättre idag så tar denna söndag och bara kurerar mig lite för vill inte riskera att något bryter ut nu när vi går mot Julen med lite längre öppettider sista veckan.

Tänkte dock tipsa lite om Julklappar från www.lavendettaclothing.se nu när jag ändå ligger i mysbyxor och t-shirt under täcket här i sängen…

En snygg och klassisk plånbok från Karl Lagerfeld (nu endast 599:-) som är något mindre och därför perfekt att ha med sig även när du har mindre väskor. Från Karl finns även lite större med kattöron då de flesta av oss vet att han älskar sin katt och därför har han honom som en inspiration i sin design.

IMG_4792

IMG_4799

Underkläder brukar vara också en väldigt uppskattad present speciellt om de är något utöver de vanliga som de hos oss från For Love & Lemons och/eller Marlies Dekkers.

För Love and Lemons har något mindre storlekar så en large är en C i dessa vackra skapelser.

IMG_4776

Missa inte den alldeles vackra body från samma serie som du kan ha som en top till en elegant svart byxa eller din slitna denim. Tänk att gå upp en storlek …

Marlies Dekkers gör istället behån som passar utmärkt även oss med större byst. Detaljerna vill man visa upp under en urringad top eller kavaj så titta in i webshopen, många finns tom. att köpa på vår mid season sale så en present som gör både hon och han glad =)

Tofflor är också en klassisk och uppskattad present för det är otroligt mysigt att stoppa in fötterna i gosiga och mysiga sådana nu när vintern är här.

Mina är från MOU boots du finner i webshopen även sådana som är med öppen tå och med en sula som gör att du även kan använda de utomhus när klimatet tillåter det. Trendigt och skönt…

IMG_4764

Eller varför inte MOU klassiska Eskimo boots som jag anser vara vinterns skönaste skor?

IMG_4809

Mitt sista tips i detta söndagsinlägg är smycken för det kan sällan bli fel. Majoriteten av oss älskar att få det där vackra paketet med glittrande innehåll. Om smyckena sedan kommer från Caroline Svedbom så överraskar du med något alldeles extra.

Jag säljer även Lily and Rose men tycker att just detta sist nämnda märke är det framförallt barn/tonåringar som numera har det och som kvinna föredrar jag att ha något som inte är lika vanligt då ”vanligt” gör att ett märke tappar den exklusiva känslan.

Kom gärna i butiken och titta på alla vackra smycken vi har så får du ett paket med vårt nya svart/guldprickiga presentpapper som du ser på bilderna ovan. Älskar nämligen vackra paket <3

IMG_4767

ivory

Nu skall jag nog fixa lite thé och bädda ner mig i sängen igen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *