Vad kommer att hända med butiken?

Då många av er har sett att jag skall börja plugga från mitten av januari blir en naturlig fråga en undran över vad jag skall göra med butiken när studierna sätter igång.

Ärligt vet jag inte riktigt men tills något är bestämt eller tills någon kommer och vill köpa verksamheten med dess lager så får den nog vara öppen 2 dagar i veckan.

Känner du därför någon som har drömmen om en liten boutique är det bara att hänvisa till mig för den där ekonomiska smällen med byggnationen av gatan utanför som påverkat mig väldigt mycket är nu äntligen över och kvarstår nu en lokal med fantastisk potential och med bästa läget i vår centrum för de som känner sig inspirerade och motiverade.

Webshopen kommer självklart att leva kvar men bara med några få utvalda märken då vi bantar ner sortimentet och hoppar över de märken som andra butiker har tagit efter oss och hoppas att de kan låta vara de vi vill behålla, man vet nämligen aldrig i denna business =)

IMG_4231

Så svaret är kanske inte så tydligt med vad som kommer att hända men målet är att någon tar över butiken så att jag kan ägna mig åt pluggandet, webshopen och att sälja ett favoritmärke till butiker i Skandinavien tillsammans med en väninna.

Som ett visst talesätt uttrycker ”Allt löser sig till slut och löser det sig inte var det inte slutet” =)

Nu ser vi först fram emot en mysig Jul, att få slå in en massa paket från oss och att Julkänslan finner sig med förhoppningsvis även lite snö <3

Med detta skall jag nu sova <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *