Att ha köpt vår lilla Julgran …

Idag har jag och en vän åkt iväg och köpt granen som Nicole och jag skall ha här hemma. Inte för stor, inte för liten och lite sådär fluffig som vi båda gillar att den skall vara.

Den står i vardagsrummet i väntan på att bli klädd vilket vi skall göra imorgon efter att jag har jobbat klart. Vem vet vi kanske även dricker lite glögg och sätter på Julmusik för att den rätta känslan skall infinna sig medan vi klär den.

Men det är imorgon det för nu är jag redan alldeles trött så skall nu ta av mig linserna och förhoppningsvis kunna sova lite mer än natten som varit. Min lilla katt är något jobbig runt 4 på morgonen, något jag inte riktigt uppskattar ….

IMG_4487

Nu skall jag sova så länge jag får för har man inte små barn så skaffar man sig en katt som ger en sömnbrist =)

Buonanotte <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *