Att ge bort en … Adventspresent …

Imorse ville min och Tanias numera vän Babis bjuda oss på frukost och vi var nog väntade på Kafé Orion denna morgon då vi var lite senare än vanligt.

Där satt alla våra ”gubbar” (menat på ett gulligt sätt) och Babis sken upp som en sol och dikterade att vi skulle välja precis vad vi ville =)

Vi passade även på att ge honom en Julklappspresent från mig och Tania då han hade klagat över sina lite för små kalsonger som var i 4XL och som gjorde att han knappast kunde sova då de skar lite i magen (vi är många som känner igen känslan).

På nätet hade vi hittat i 6XL så ett guldigt paket räcktes fram medan nyfikna åskådare tittade lite för att se vad som hände.

Processed with VSCO with a5 preset

Babis var nog väldigt nöjd med sin present och visade den för sina vänner vid bordet bredvid ”kolla pojkar” utbrast han lite mallig över att ha fått ett paket …

IMG_4546

Våra morgonvänner som är så roliga utan att ens veta om det…

IMG_4556 2

IMG_4558 2

Det visade sig dock att han vill även ha en plånbok så Tania var snabb där och sa att detta var en Adventspresent så får plånboken bli den riktiga julklappen.

Helt plötsligt insåg vi hur lik han var oss själva, alltid vill man ha mer =)))

Går du in på min insta story (@michelacastellari) får du se lite mer om denna grek som varje morgon äter sin frukost på Kafé Orion där han gärna pratar med de som vill prata =)

Nu lite mer jobb <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *