Den där igenkänningsbilden …

När Tania skickade mig bilden nedan (andra bilden) så kunde jag inte annat än att skratta för ungefär så låg jag i min säng en lördag kväll och tittade på en dokumentär om Putin av Oliver Stone som jag för övrigt rekommenderar av den enkla anledningen att vi får en bild av honom utifrån västerländsk media och därför en nyanserad sådan.

maxresdefault

Att förhålla sig kritisk till den bilden vi matas med och till den vi får i denna dokumentär är alltid viktig för i slutändan handlar det alltid om politiska intressen.

Oavsett Putin så kände jag en stor igenkänning när jag tittade på bilden =)

IMG_4366

Tackade tom. nej till en mysig träff i favör för Putin så ni förstår hur tråkig jag kan vara när jag stänger in mig i min lilla bubbla =)

Å andra sidan visste jag att även Tania låg ungefärligen i samma ställning på en annan adress i Borås så kanske inte allt för konstigt när vi vid ett tillfälle blev kallade för ”mormor och farmor”.

Idag handlade dock mina första tankar om jag skulle ha butiken öppen denna första söndagen i december då tidigare erfarenheter säger att det är de två sista som det är folk på stan.

Skrev min lilla ”dilemma” till min dotter som hade en otrolig enkel lösning till det hela. Varför komplicera det?

IMG_4387

Kompromissade och har öppet i 2 timmar så har varken haft öppet hela dagen eller stängt.

Älskar enkla lösningar =)

Nu är Knut och jag på jobbet i butiken fram till 14.30 denna första Advent <3

4 thoughts on “Den där igenkänningsbilden …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *