Volymfransar i Dalsjöfors …

I eftermiddag åkte Tania och jag till Salong Tjugosex där vi fick våra fransar gjorda av vår duktiga väninna Sarah så vi spenderade där tre timmar med fniss (inte så bra att skratta när någon gör fransarna på en =) och kaffe.

Var även ”tvungen” att dubbelkolla med Sarah att hon inte är iväg mellan Jul och Nyåar då min syster har önskat sig just fransar i Julklappspresent efter att ha gjort de hos henne sist hon var här i Sverige.

Skönt att ha de fixade även om denna lördag kväll tillbringas med mina små djur och Netflix, kanske inte en av de mest spännande kvällarna i mitt liv men en skön sådan då jag har vaknat alldeles för tidigt några nätter i rad nu igen och känt mig lite hängig vilket kan ha att göra att Nicole var febrig igår.

IMG_4350

En förhoppningsvis ”somna tidigt” lördag kväll för min del för att nu ägna mig åt att söka efter någon bra dokumentär att titta på med mina fladdrande fransar medan Molly ligger och sover vid mina ben.

Förhoppningsvis är jag piggare imorgon <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *