Julskyltning …

Något som definitivt påverkar den där mysiga Julkänslan förutom snön är alla Julskyltningar som butikerna visar upp. Vissa går in för det mer än andra men även om lite så gör nog alla en liten förändring för att visa upp att Julen närmar sig för nu är vi snaaaart inne i december månad.

Förra året köpte vi en Julgran och mysig pynt så i helgen släpade jag upp den där granen upp för vår hemska trappa för att vara en av butikerna som nu visar att Julen är snart här.

IMG_4231

IMG_4237

Har du kanske redan börjat Julshoppa? Det har faktiskt jag gjort, inte mycket men några paket finns redan hemma så att. jag kan sprida ut lite de där kostnaderna som gör Julen till en något dyrare månad =)

Svårt dock att inte låta sig uppslukas av denna högtid då själva gemenskapen är självklart det viktigaste men där även paketen under granen är så mysiga att se, få och ge <3

Måste erkänna att jag bara ääääälskar fina paket att öppna (om innehållet är något jag gillar) =)

Tycker att mycket som Borås Stad lagt mycket pengar på kan diskuteras men något som definitivt inte har kostat så mycket som mycket annat men som ändå gör att man ler är dessa underbara röda hjärtan som lyser i mörkret på morgonen och på eftermiddagen.

Ibland räcker det med några röda hjärtan för att man skall bli glad för stunden så denna kostnad uppskattar jag att staden har tagit.

IMG_4242

IMG_4241

Under december månad kommer jag i bloggen att ha några mysiga tävlingar och erbjudanden så titta gärna in så att du inte missar ifall du finner något som lockar just dig.

Min väninna Teresa är här lite i veckan så att jag kan inventera lagret, ett evighetsjobb kan jag tycka men något som måste göras …

IMG_4238

www.lavendettaclothing.se

2 thoughts on “Julskyltning …

  1. Hej

    Vad julfint du gör i skyltfönstret. jätte skoj med tävlingar..de ser jag framemot. idag kom mitt armband Caroline Svedbom, sååå fint de är
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *