Morgonrutinen & att testa Favo …

Imorse skulle Tania låna min bil så vi tog ytterligare en gemensam frukost (en daglig tradition numera)  och kunde inte låta bli att skratta när jag kom in till Kafé Orion och Babis (se tidigare inlägg) hade med sig en kasse med gamla kort, brev och så även ett vaccinationskort som han gärna ville visa upp då stämpeln i den visade att han var bara 15 år när han lämnade familjen i Grekland för att åka och jobba i köket på en båt.

Det är verkligen intressant att lyssna på berättelser för även om det bara var typ knappt 50 år sedan han var så ung så har väldigt mycket förändrats under dessa åren.

Efter en stund kom även Tania och där satt vi och betraktade hans kort, lyssnade på några av de minnen han så gärna ville dela med sig och fick ännu en gång bevisat att alla människor har verkligen sina berättelser.

Vissa har bara förmånen att ha en enklare sådan än andra…

Nu ville han att vi tre skall åka till travbanan tillsammans för att spela och ha roligt. Babis är visst riktig duktig på det där med att tippa (han går inte efter hästens namn som jag själv har gjort vid något tillfälle) och med en viss enkel logik påstår han att vi kommer att komma hem med minst lika mycket pengar som när vi åkte.

Detta återstår att se …

Tania åkte sedan till Göteborg och jag gick och jobbade för att vid 16 gå till Salong Youniqe där Marianne fixade min väldigt mycket synliga utväxt som nu är i en vacker blond nyans.

Från Youniqe till det nya stället Favo där man beställer maten via deras app för att sedan antingen hämta själva eller få det utkört.

IMG_4160

Att beställa maten där har blivit rätt så populärt här i vår småstad och har hört både positivt och negativt så vi ville helt enkelt ge ett eget uttalande.

Hämtade och både Nicole och jag hade nog lite för stora förväntningar för varken hon eller jag blev imponerad.

Kanske att vi båda bara valde fel men just dessa från menyn föll oss inte riktigt i smaken.

A8207419-5D3B-4D44-B7FF-D4E567F6E2C9

Någon dock dock var minst lika nyfiken var Molly =)

E0BA19FD-1169-4A2E-95B5-3E1EE15A8DF4

Nu skall jag googla lite på den kursen jag helst hoppas att jag kommer in på.

Den 8/12 får jag det första beskedet så håll tummarna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *