När gårdagens frestelse heter Nutella …

Allvarligt !!!

Jag skall gå ner 5 kg och vet ni vad jag gjorde igår? Klart ni inte vet men nu skall jag allt bikta mig här… Tog bilen för att åka iväg och köpa några flyttkartonger då inventering närmar sig och då vill jag skapa någon slags ordning.

Förutom det sålde de dock även lite annat som exempelsvis burkar med Nutella så köpte en till Nicole. Redan där kan ni nog ana lite vad som komma skall …

Till mitt försvar så har jag faktiskt inte ätit godis på länge men sedan igår kväll var jag lite extra uttråkad då jag hade glömt sladden till datorn på jobbet och kunde därför inte roa mig med någon bra dokumentär eller serie.

Tog därför fram lite bröd och på den Nutella för det är så vi äter den i Italien. En räckte dock inte så det hela slutade med hela 4 brödskivor med Nutella!!! Tror ni att jag har ont i magen idag? =)

Priset jag får betala för min ”gårdagens svaghet” så nu till den där frågan som de flesta av oss har nog ställt sig vid åtminstone något tillfälle. VARFÖR skall det mesta som är onyttigt vara så förbaskat gott? =)

54f6888aaeefbb5dddcab3a6ea55ffc1--nutella-funny-nutella-quotes

Hur äter du din Nutella med sked då bröd gör att man går upp i vikt? =)

4 thoughts on “När gårdagens frestelse heter Nutella …

  1. Jag minns en gång för flera år sedan när Facebook var nytt för mig . Sonen ville att jag skulle köpa med varsin semla hem till oss . Jag satte mig vid datorn och tog med mig en semla , som jag åt samtidigt som jag var helt uppslukad av fb. Helt plötsligt var assietten tom å semlan borta . Jag hade varit så inne i fb så jag hade inte märkt att jag ätit upp semlan . Jag blev jättebesviken för jag hade inte kunnat njuta av semlan som jag längtat efter . Jag tog grabbens semla oxå . Han skrek å var inte glad när han kom hem å jag hade ont i magen . Bara att åka å köpa en ny semla till grabben .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *