Uppgift: köpa kalsonger …

Det har blivit några frukostar på Kafé Orion det sista och det finns några anledningar till att Tania och jag har väljer denna kafé.

En av anledningar är den alldeles goda lilla solrosfrallan (mindre än en fralla) som vi beställer med Julskinka, grönsaker och senap. Alltså den är bara sååå himla god!!!

IMG_4006

En annan anledning är människorna som samlas där tidigt på morgonen. Det är några äldre män och även kvinnor som kanske bor själva och som får det sociala tillfredsställd för stunden genom att sitta och njuta av sin frukost medan de betraktar lite människorna omkring sig.

De läser tidningen, växlar några ord med de som sitter bredvid och genom det lilla enkla så känner de sig del av en gemenskap. Just den gemenskapen tillhör numera Tania och jag också till =)

Det är vi och gubbarna med Babis i spetsen, en grekisk man som påstår att ”en svenska hämtade honom i ung ålder”. Idag är han 64 år men han berättar gärna för oss om tiden då han var en grekisk model.

Självklart vill han få lite uppmärksamhet som de flesta av oss och det är precis det vi ger honom under dessa kaffe stunder innan jobbet.

IMG_4021

 Idag gick han dock lite längre i vår vänskap för han började dela ut uppgifter till oss.

Tania fixade hans Spotify och mig satte han på att hjälpa honom leta efter kalsonger i storlek XXXXXL för just idag hade han bara 4XL och de satt lite tajta.

Självklart har jag nu beställt två par via nätet vilka han skall få av Tania och mig som Julklapp.

Han kommer  nog att bli världens lyckligaste Babis tror jag =)

Har du instagram gå gärna in på min insta story @michelacastellari så får du se när han brister i en ”Katastrof” =)

Nu är klockan snart 15, har hängt Julpynt i granen här i butiken och Julkänslan börjar infinna sig.

 

2 thoughts on “Uppgift: köpa kalsonger …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *