Fördelning uppgifter inför Julmiddagen …

Denna Jul kommer syrran med syskonbarn från Italien från den 25/12-4/1 så på Juldagen har Melissa önskat sig en traditionell Julmiddag med ”la famiglia”.

Hon skrev till mig och mamma på What s Up och delade ut lite uppgifter. Hon skall ta med sig från Bologna ”tortellini” som är min favoriträtt när de görs i buljong med en massa parmesanost vilket hon skall göra, mor har fått i uppgift att göra sin ”arrosto” med potatis, Nicole skall fixa en dessert till oss alla och gissa vad jag har fått som uppgift?

Michela fixar vinet” Hahaha! Kan inte sluta skratta för just denna uppgift säger nog allt om mina köksfärdigheter =)  Jag är alltså den enda i familjen (förutom mina syskonbarn som dock är barn) vars enda uppgift är att köpa något och inte att tillaga det …

Gud vad skööööönt =)

I veckan skall jag allt gå till System Bolaget och köpa några flaskor vin men då ingen av oss vuxna tål mer än ett par glasar så lär det gå åt bara en på denna middag där vi alla har fått sina uppgifter tilldelade med omsorg och med sina kunskaper/icke kunskaper i beräkning.

Tips på ett rött favoritvin och ett vitt? Dela gärna med dig …

Nicole ligger och sover och nu är det dags även för oss att försöka sova denna nu något sena måndag kväll <3

IMG_3776

2 thoughts on “Fördelning uppgifter inför Julmiddagen …

  1. Två favoritviner (med skruvkork dessutom så ni inte behöver dricka upp allt hihi) är petite chablis (vitt) och Mas Louise (rött). Det senare är dessutom ekologiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *