En investering om man har katt …

Igår åkte Nicole och jag och köpte något jag skulle ha skaffat samma dag som jag köpte vår lilla katt Molly, en riktig klätterbräda för katter där hon kan vassa sina naglar.

Istället har hon använt vår nya matta till detta vilket har blivit en kostsam katt manicure för min del då jag får snart byta ut den mot en ny och troligtvis lite tåligare ifall den också skulle raka ut för en liknande behandling.

Först skall hon dock få lära sig att det är precis här hon skall klösa sina små söta klor och inte någon annanstans. Hoppas att den lärdomen går snabb till …

IMG_4002

Idag monterade en vän ihop den och än så länge verkar hon tro att detta är i första hand en sovplats? =)

IMG_3999

Håller tummarna för detta inköp visar sig, även om sen i tiden, vara en investering för att skydda den där inredning som jag helst inte vill se bli förstörd.

Skall tillägga att jag klipper själv hennes små klor varannan vecka och hon finner sig i det. Det har inte ens varit några problem än så länge att göra det men trots detta har mattan blivit utsatt…

Som tur är fanns denna ställning i nästan samma färg som stolarna i köket i ett försök att få denna investering att smälta in i rummet =)

 

2 thoughts on “En investering om man har katt …

  1. Vill bara tipsa om att spraya med kattmynta på klösbrädan. Min katt blir som helt galen av lycka och börjar klösa som en tok. Sedan undrar jag om det finns någon fyspray som man kan spraya på mattor?

    1. Tusen tack för tipset Paula, skall till djuraffären på fredag och köpa det och samtidigt skall jag passa på att fråga om man kan spraya mattor med något som dock inte doftar illa för oss människor =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *