Mysig middag på Oliven…

I torsdags hade vi en trevlig mor/dotter middag med Nicoles kompis Matilda och hennes mamma Marita. När vi mötte upp de såg jag hur de höll varandra i handen vilken jag påpekade för Nicole som helst går ett par meter framför mig, hahaha!

Vi gick till restaurang Oliven där vi alla valde exakt samma rätt, souvlaki på kyckling som med de där goda klyftpotatisen och den gudomliga tzatziki bara gör att det vattnas i munnen. Åt upp nästan allt och då skall man veta att det är rikliga portioner som serveras.

52C46C2A-D0AE-4B10-9189-AC0BEA64522D

Marita & Matilda har bokat en resa till Rom och båda är lite som mig. Upp tidigt på morgonen för att se & uppleva medan min egna lilla är mer ”softa på hotellet” typen än.

När vi var i NY för 3,5 år sedan då ville hon bara ligga på hotellrummet och titta på avsnitt av ”Sex in the City” när hon hade miljöerna från serien precis utanför dörren. Självklart tvingade jag henne på en och en annan utflykt vilket hon idag är nog tacksam för då hon erkänner att hon ångrar att hon inte var mer ”turist aktiv” …

249A30F3-85B0-494D-9512-2AEFAC137A94

Att våra tjejer är 15 gör att samtalen har förändrats lite under åren så där befann vi oss och blev lite utfrågade om våra egna döttrar gällande våra egna relationer och erfarenheter.

Det gick knappast att hålla sig för skratt då det kändes lite som att vi blev förhörda av två tonåringar som inte riktigt gav sig trots våra försök att komma ifrån samtalsämnet eller vara väldigt vaga i svaren =)

Här är vi mätta och belåtna med vår mysiga middag på väg hem.

IMG_3830

Tack Marita, Matilda och Nicole för en mysig middag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *