”Jul för sjutton” med Uno Svenningsson …

Igår kl. 16 träffades min väninna Theresa och jag på stationen här i Borås för att åka till Göteborg då vi hade fått biljetter till Julshowen ”Jul för sjutton” på Gothenburg Film Studios på Lindholmen med bland annat Uno Svenningsson, Jenny Berggren och Maria Lundqvist.

Vi var nog först på plats då vi hade åkt i god tid då vi misstänkte mycket trafik iom. lönehelg och Black Friday hysteri.

Väl framme fick välkomstglögg utomhus …

IMG_3922

Kylan gjorde dock att vi sökte oss till entrén för att värma oss lite inomhus.

IMG_3920

Hur läckert som helst att mötas av detta och komma i en mysig Julstämning med musik och Julpynt.

IMG_3919

IMG_3916

Vi tog ett glas vin och njöt av Julmusiken i väntan på att dörrarna till salen skulle öppnas.

IMG_3913

Vi satt längst fram vilket jag är alltid tacksam för då jag ser lite dåligt =)

Vi njöt av en fantastisk god Julbuffé skapad av stjärnkrögaren Mats Nordström och det var många som tyckte att det var den godaste de någonsin hade smakat i liknande sammanhang så högsta betyg på matupplevelsen vilket min tallrik tydligt visar…

IMG_3911

Efter buffén fick vi njuta av musiken, vissa låtar var helt fantastiska, vissa andra lite för mycket jazz för att Julkänslan skulle komma fram till mina öron.

Självklart några gamla ”Ace of Base godingar” när Jenny intog scenen och publiken var inte sen på att ställa sig och dansa.

IMG_3910

IMG_3908

Kanske inte alla som stod och rockade loss men de som gjorde det var självklart boråsare =)

IMG_3901

Marias delar var lite för mycket för min egen smak men det jag dock älskade och som var väldigt underhållande och uppskattat var när hon intog rollen som Sally och bjöd upp några från publiken.

Jag skrattade så att jag fick ont i magmusklerna och det var hennes bästa framträdande för kvällen, ler fortfarande i mina ögon och öron.

IMG_3898

IMG_3900 2

När Uno Svenningsson  istället sjöng sin tolkning från ”Så mycket bättre” så ville man bara att han skulle stå där på repeat hela kvällen …

IMG_3902

IMG_3904

Måste bli bättre att be ngn fota mig/oss men tycker att det är lite sådär pinsamt att be någon om det (ni kanske förstår känslan) men så ångrar jag mig att jag inte gjorde det när jag väl sitter och bloggar för självklart är ett inlägg mer levande om man får se lite mer bilder på den som skriver. Måste verkligen bli bättre på det.

Vi satt bredvid Jennys trevliga man som också jobbar inom musikbranschen. Han var på plats för att titta på sin talangfulla fru tillsammans med sina medarbetare som jag bad om ”en sexy blick”. Sånt kan jag med att fråga istället =)

IMG_3905

Tack Roberto för biljetterna och tack alla vid bordet för en trevlig kväll <3

När Julshowen var slut så stannade vi dock inte för att mingla/dansa som kanske majoriteten gjorde men åkte istället hem till Borås.

Klockan blev ju trots allt 1 innan vi var hemma och då Nicole var hemma med sin kompis som skulle sova över så ville jag inte komma senare än så.

Hade gett tillåtelse om att två av deras killkompisar och en annan tjejkompis fick komma hem så en av de satt där i vår soffa och jag gick fram och presenterade mig =) Första gången en killkompis  är hemma hos oss och det kändes riktigt trevligt …

Idag har jag som vanligt jobbat 10-15 och glöm inte att du har 25% på allt hos WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE om du anger koden ”Blackfriday25”. Den gäller fram till 23.59 idag.

!/S finns exempelsvis kvar på den snygga jumpsuit jag hade på mig igår från For Love & Lemons som nyligen levererades tillsammans med den vackra body och de underkläder på bilden nedan

Igår hade jag dock en behå från Marlies Dekkers till den. Armband: Caroline Svedbom.

IMG_3302

IMG_3505

Nicole är ute på stan med en kompis och jag har precis tagit ett skönt bad med en massa skum <3

Önskar dig en trevlig kväll …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *