Black Friday rabattkod …

Och så kommer lite smygandes den dagen/helgen innan Jul då man kan passa på att köpa några Julklappar till rabatterade priser, eller unna sig något nytt.

Denna amerikanska ”tradition” har i Sverige blivit större och större och har till stor del tagit över en del av Julhandeln.

Själva smygstartar vi redan idag och kör 25% rabatt på allt (gäller på nyheter samt på redan rabatterade priser) fram till lördag kl. 23.59!

black-friday-sale

Gå gärna in på www.lavendettaclothing.se och när du slutligen är i kassan så anger du enkelt koden ”Blackfriday25” så dras 25%   från den totala summan.

Skall du passa på att köpa någon Julklapp så skulle jag nog tipsa om smyckena från Caroline Svedbom (se tidigare inlägg) eller Lily & Rose.  Smycken kan sällan bli fel då de är i one size storlek och något de flesta blir väldigt glada att få <3

Processed with VSCO with m5 preset

Något som jag även skulle rekommendera är de underbara accessoarer från Karl Lagerfeld för hur gulligt är det inte att få en passholder med även plats för kreditkorten eller en tag till sin resväska med Karl på?

Man kanske inte reser varje dag men när man väl gör det så är det riktigt roligt att ha de där onödiga men trevliga accessoarer som man kanske inte köper till sig själv.

Att rabatten även gäller på varor som redan är nedsatta gör att du sparar ännu mer pengar.

Denna klänning från For Love & Lemons är redan på rea och med ytterligare 25% rabatt på den så skulle jag inte tveka.

Perfekt till alla kommande Julmiddagar och fester.

IMG_9615-980x980

Eller varför inte dessa vackra och faktiskt sköna Golden heels från Af Klingberg?

Med rabattkoden är de dina för 1600:- (ord. pris: 2999:-)

af

Och så självklart finns det klassiska tröjor från Gestuz, t-shirts från flera olika kända brands, och så de helt underbara västar och jackor från CKN.

IMG_3757

Rabattkoden gäller självklart även i butiken om du uppger den vid kassan <3

Våra öppettider i butiken denna helg är: torsdag 11-18, fredag 11-15, lördag 10-15.

Nu önskar jag dig en trevlig shopping och vill du sprida vår Black Friday kod till vänner och bekanta så blir jag inte direkt ledsen för det. Den bästa marknadsföring är ju trots allt den som kommer via mum och mun metoden =)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *