Armbanden från Caroline Svedbom, 599:- …

När jag fyllde mina 46 år fick jag i present detta fina armband från Hermés i Hermés allra klassiska färg.

IMG_3144 2

Det är dock inte det jag tänkte tipsa er om men om det från Caroline Svedbom som jag har tillsammans med min födelsedagspresent.

Processed with VSCO with a4 preset

Dessa armband från Caroline Svedbom kostar nämligen 599:- och finns i olika färger precis HÄR.

Ha det själv, tillsammans med armband du redan har eller så köper du 2-3 i olika nyanser som matchar varandra.

23559928_10155143497528660_6313368125070969926_n

Dessa måste vara tillsammans med alla vackra örhängen från samma märke den alldeles perfekta presenten att önska sig eller ge bort.

När Caroline själv var i butiken (ursnygg och otroligt trevlig tjej) berättade hon att de även säljs på hennes lilla mysiga & lyxiga favorit hotel i Positano så är du på den italienska fantastiska ön så kanske du ser hennes smycken där. De finns annars även på NK där jag själv såg de när jag upptäckte dessa smycken som inte ses på var och varannan och därför i mina ögon roligare att ha.

Nu lagar Nicole och hennes kompis Matilda tacos till oss så ikväll får jag sätta mig vid dukat bord. Jag är nämligen inte välkommen till köket där de själva förbereder medan musiken spelas.

Vill även tacka er för att ni finns, läser, följer och kommenterar ibland <3

 

9 thoughts on “Armbanden från Caroline Svedbom, 599:- …

 1. Älskar din blogg, du är intressant, mystisk o alldeles underbar o rolig. Vi är jämngamla, men jämnfört med dig så är jag en grå, tråkig överviktig mus. Du lyser upp mitt mörker med din blogg. Tack för att du finns!!!

  1. Först vill jag tacka dig för dina ord om bloggen men snälla skriv inte att du är en grå, tråkig och överviktig mus i jämförelse för du anar nog inte hur tråkig jag själv känner mig för det mesta och lovar att jag är även grå =) Färgar dock bort det gråa =) Vet du en sak? Det är jag som tackar för att du finns, läser och gillar för många gånger har jag funderat på att lägga ner bloggandet då jag kan knappast vara någon inspiratör gällande träning eller dela med mig av recept då jag misslyckas även med den allra enklaste matlagning …
   Vet du vad vi gör? Vi testar att tycka att vi är två coola och roliga kvinnor i sin bästa ålder istället för att tänka negativa tankar om oss för vem vet? Vi kanske är det =) Kram på dig och tack för att Du finns <3

  1. För oss som inte gillar träning och oftast misslyckas med maten är din blogg så perfekt:) Jag älskar dina funderingar och att du skriver att livet inte alltid är på topp. Så snälla sluta inte blogga!

  2. Skönt att höra att jag uppfyller ett tomt rum med igenkänning av att inte kunna/gilla matlagning =) Alltid något tycker jag …
   Livet är aldrig på topp för någon oavsett hur glada och inspirerande alla verkar vara på sociala medier men vissa väljer bara att dela med sig av detta medan andra föredrar att inspirera med bara det positiva <3
   Faktiskt roligare att blogga när det kommer lite kommentarer för även om jag vet att flera läser så känns det mer på riktigt när någon lämnar ett avtryck så tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *