Sådana där sköna stunder …

Igår kväll hade jag verkligen en sådan där skön fredag kväll som jag är väldigt duktig på att ha och så njöt jag lite extra av den då jag skall iväg idag för en heldag i Göteborg med mina vänner Tania och Fazli.

Det var så länge sedan som vi hade en gemensam dag att vi nu bara bestämde oss för att ha en sådan.

Min fredag kväll tillbringades nämligen i sängen med Netflix och det bästa med att ha en kelig katt är att jag får den där närheten och gosande som jag gillar så.

Knut gillar nämligen inte att ligga i sängen men desto mer gör Molly som sökte sig till min famn så fort jag la mig.

IMG_3483

När hon sedan vände sig för att jag skulle klappa henne under hakan medan hon gäspade så kände jag mig så lugn och log åt att jag hade inte velat byta ut den stunden med något annat just då.

IMG_3484

Ni vet den där känslan när man är som nöjdast när man ser att ens barn mår bra, samma känsla har jag när jag ser att mina två fyrbenta mår som bäst.

Nu skall jag dock ta en dusch, byta om, packa ner lite kläder till kvällen men även för den träning som Fazli har planerat att vi skall ha på Sats i Göteborg. Jag som trodde att vi bara skulle gå runt och fika och titta i affärer …

Önskar er en trevlig lördag så skall jag allt uppdatera min insta story med annat än Molly och Knut <3

 

4 thoughts on “Sådana där sköna stunder …

 1. Läst ofta, i flera år nu, men kommenterar aldrig. Kände att det var tid att visa min uppskattning! Tröttnar på det mesta, men inte på din blogg. Tack! :)

 2. Åh, vilka mysiga bilder!
  Jag är precis likadan med djur, för tillfället har vi bara ett marsvin men när den där lilla pälsbollen sitter och mumsar på sitt hö och blundar när jag klappar henne, då mår jag så himla bra :)

  Varm kram,
  Anna

  1. Igår kväll var jag så kissnödig men höll mig då Molly låg som på bilden igen på mig så ville inte störa henne =) Hon har dock inga som helst problem att störa mig vid 4-5 på morgonen när hon känner sig lite lagom uttråkad =)
   Tycker nog att vi har en mysig inställning till våra små på 4 ben <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *