Utan Extensions …

Jag har sedan ett halvår tillbaka använt extensions av märket Great Lenghts, ett märke som är något dyrare än många andra på marknaden men som även levererar den bästa kvalitén.

Ibland är det så enkelt och så logiskt att man  får betala mer för en bättre produkt.

Förutom att själva extensions är bättre så har mitt hår vuxit betydligt mer de senaste 4 månader än någonsin tidigare så nu tror jag att innan nästa sommar kommer jag att kunna vara utan.

Så här såg mitt egna hår ut i slutet på juli i år (inlägg med fler bilder HÄR)

IMG_0051-980x653

Och igår fotade de mig utan extensions 4 månader efter bilden ovan och se skillnaden!!!

Processed with VSCO with a5 preset

Sofia, på Salong Fazli, som gjorde mitt hår log för att man ser tydligt på bilden ovan att jag  själv har varit och klippt till mina slitna toppar på vänster sida och där har ni förklaringen till ojämnheterna =) Ibland tror jag mig vara någon slags frisör och tar fram kökssaxen i tron att.

Bilderna får tala för sig för visst har hårets längd förändras på kort tid vilket gör mig självklart glad och nöjd. Förutom längden så har jag även fått fyllnaden tillbaka för mina italienska gener har gett mig turen av ett riktigt naturligt hårsvall innan jag gick in för många år sedan och blekte det sönder …

Tekniken Sofia har använt heter Multi Sonic och ger små platta fästen som knappast syns eller känns. En underbar känsla istället för de stora fästen som annars är så tydliga.

Till sommaren skall du allt få se att jag kan tom. vara utan någon hårförlängning efter alla dessa år med.

Och en bild med Extensions så klart också.

IMG_3453

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *