Att behöva kompromissa med sig själv …

Julen börjar närma sig och butikerna har redan börjat Julpynta vilket jag kan tycka är 2 veckor för tidigt om man nu inte säljer just Julinredning.

Själv tänker jag vänta någon vecka till innan Julgranen får komma upp till butiken och med den den där mysiga Julkänslan som är så viktig för att komma in i den där Christmas Mood som man gärna vill känna några veckor innan Jul.

(Jacka Don Vanquisher, skor Mou Boots)

IMG_0319-980x653

Själv har jag så mycket jag skulle vilja ha gjort & köpt till hemmet innan Jul men så är jag även den som dessvärre ofta faller för det som är lite dyrare.

Valet ligger då mellan att köpa något billigare för att åtminstone få det man behöver och med det göra ett halvnöjd val eller vänta tills man har råd att köpa det man egentligen vill ha och därför välja att inte kunna. köpa allt direkt.

Lite frustrerande att behöva kompromissa med sig själv när man bara önskade kunna få köpa direkt det man helst vill ha …

Idag har jag haft en liten ego dag men det kommer imorgon för just nu är kl. 23 och det är dags för mig att önska er godnatt.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *