När man bara filosoferar lite …

Och oops har en vecka gått och Melissa sitter nu på planet hem till Bologna.

Har verkligen tagit ett avbrott från bloggen för ibland är det verkligen skönt att bara vara där man är utan att tänka att man skall fota allt man gör eller så har min saknad av kort att göra med att vi har verkligen bara varit  =)

Att bara sitta i soffan eller lägga sig i tid i sängen bredvid varandra för att skratta och byta några ord är tillräckligt bra för oss då varken min syster eller jag är de som behöver hitta på en massa saker bara för att man äntligen träffas.

Hon har dock både skyltat om butiken och fixat lite på hyllorna <3

IMG_1946

IMG_1944

IMG_1953

IMG_1951

IMG_1955

www.lavendettaclothing.se

Den här gången har vi redan både Julen tillsammans planerad och så skall Melissa, syskonbarn, Nicole, mormor och jag faktiskt fira Påsken all together på Marbella  där vi skall hyra en lägenhet så två ”vet att vi kommer att träffas” tillfällen är redan bestämda och i detta fanns trösten när vi sa adjö till varandra denna morgon.

Igår kväll fixade hon sina fransar hos min väninna Sarah och hon såg ut som ett rådjur när vi åkte hem. Tack Sarah <3

Veckorna fram till Jul kommer att rusa iväg speciellt med tanke på att jag även skall åka iväg några dagar till Thailand där jag faktiskt skall fira min födelsedag då min dotter är iväg på skolresa just över det datumet.

Mycket som kommer nog att hända under kommande månader fram till sommaren för jag skall försöka göra något annat än det jag redan gör vid sidan av butik/webshop och så skall det bli spännande att se vilka kurser jag kommer in på och vilken jag isf. bestämmer mig för att plugga. Samtidigt så har jag några andra projekt som jag funderar på och där jag nu har tagit ett steg fram mot.

I slutändan är det väl så att man måste göra vissa aktiva val och själv röra sig mot de för att skapa de förändringar man önskar skall ske.

Som det ofta sker så behöver många av oss dock nå den där ”botten” för att sedan åter resa på  oss oavsett om detta gäller det jobbet eller den relationen som vi inte längre mår bra av eller ger oss den energin som de skall faktiskt ge oss.

Nu skall jag sluta filosofera och nu istället ägna mig åt lite jobb <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *