La Copita & Asia Spa …

Har nog aldrig bloggat så lite som dessa dagar men ibland är det faktiskt rätt så skönt att ta ett litet paus speciellt nu när min syster är här <3

Igår var vi ut och åt middag med en vän som fyllde år. Vi gick till den mysiga restaurangen La Copita som ligger bara ett par hundra meter från min lägenhet och vi hade en helt underbar kypare som verkligen var rätt man på rätt jobb. Vi alla var nog även rätt så förvånade över att det var fullt en helt vanlig måndag kväll.

Trevligt att se att folk är ute och njuter av en middag även om det inte är helg för Borås har rätt så många bra restauranger i vår lilla centrum så en av de sakerna som Borås erbjuder på ett proffsigt och trevlig sätt.

Vi tog tre tapas rätter var och vi satt där och småpratade i ett par timmar.

Processed with VSCO with a4 preset

Mysigt när två personer man håller om träffas …

I söndags var Melissa, Nicole och jag på Asia Spa i 4 skööööööna timmar för det är verkligen relax som gäller så fort man kommer in.

Detta rum hade jag visst missat under mina tidigare besök men kommer definitivt att hitta till det igen =)

IMG_1801

Vi somnade vid olika tillfällen kan jag erkänna =)

Idag är butiken öppen till 16 för ikväll är sista kvällen min syster är här då hon åker hem till Bologna imorgon.

Hon och barnen skall dock komma troligtvis redan till Jul så i år får jag helt enkelt gå in för Julen som jag sällan har gjort tidigare. Drömmer helt enkelt om en riktig Disney Jul nu när jag de verkar komma hit.

Önskar dig en skön tisdag från butiken <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *