Det där med att ”våga något nytt” …

Att våga något nytt behöver inte alltid handla om stora förändringar, ibland kan det handla om något litet som att ha klackar till vardag (när ingen annan har de) eller att våga hatt/mössa/cap när man kanske aldrig har haft det.

Stora hattar har jag nog lite svårt för själv då jag har fylliga kinder och tycker bara att det blir bara de som syns men caps har jag alltid gillat även om jag kanske inte passar i de. DENNA tyckte jag nog dock bättre om då den trycker inte ner och så är den i den där mocka färgen som är en av mina personliga favoritnyanser.

IMG_1316

IMG_1320

Jag pratar ofta att man skall gå utanför sin ”Comfort zone” när det gäller något man gillar så kanske att jag ger den till mig själv i present när jag fyller år i november?

Har du när det gäller klädsel något som du skulle vilja ha på dig men inte riktigt känner dig ”hemma” i?

Nu har jag öppnat butiken som är öppen till 15, sedan blir det att handla lite (min syster kommer på tisdag och då gäller det att kylskåpet innehåller lite mer än mjölk och vatten) för att sedan ta en skön promenad i naturen för det är precis vad jag behöver efter en vecka instängd i butik =)

Förresten armbandet på bilden nedan kommer om 2 veckor ca och den kommer att kosta 599:- (då frågan har dykt upp)

IMG_1280

Har förresten även skickat iväg min ansökan till de kurser jag har sökt för vill läsa något mer än de universitetsutbildningar som gymnasielärare och beteendevetare jag redan har så hoppas att jag kommer in i någon av de kurser jag helst vill läsa.

Håller tummarna …

Önskar dig en skön lördag så länge <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *