Min morotsbild =)

Facebook är visst väldigt bra på att visa oss bilder som vi har lagt ut samma dag med något/några år tidigare så när denna bild  kom upp idag så var jag bara tvungen att stanna upp …

För 3 år sedan  men den kan iofs vara 4 år gammal också (dock inte äldre än så).

IMG_0711

Nu Castellari är det fokus på att komma i form och den här bilden skall jag printa ut och ha på kylskåpet som en liten reminder för enligt experter skall man visualisera på hur man vill se ut inte på hur man inte vill se ut då den berömda ”attraktionslagen” känner inte till ordet ”inte”. Bäst att komma ihåg den där lilla detaljen =)

Har du också någon bild som du kan visualisera tillbaka på som en slags morot för att nå ditt mål?

När jag fyller 46 den 8/11  skall jag stå framför samma spegel och se om jag är där igen =)

 

2 thoughts on “Min morotsbild =)

  1. Gud du är ju jätte vacker både för tre år sen och även nu. Men alltid skönt o träna o hålla sig i form. man kan inte tro du är 46 iaf. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *