Save the date: International Night …

Det finns i samhället kvinnor som verkligen engagerar sig mer än många andra för att vi kvinnor skall umgås och lära känna andra  oberoende av samhällsklass eller andra sådana faktorer som ofta gör att vi annars umgås med någon som skulle kunna vara vi själva =)

Vill därför lyfta fram ett event som kommer att vara i Borås och som dessa två kvinnor ligger bakom.

Läs på bilden och ta del av den information som vänder sig till dig som kanske bara känner för att inte stanna hemma en kväll i oktober , kanske vill njuta av en god middag, lära dig lite magdans eller varför inte titta på en modevisning?

IMG_0652

IMG_0653

Mer än 100 personer har redan anmält sig så varför inte boka in dig för kvällen?

Jag har själv lovat att bidra med en modevisning med kläder från butiken/webshopen för att kanske förgylla kvällen för några klädintresserade tjejer/kvinnor.

Save the date: 21 oktober och all annan information ser du på första bilden ovan.

Innan stängning idag kom en otrolig vacker tjej in som jag förstod jobbade som model (vilket hon även gjorde) för en av de många stora webshoparna där de fotar just i Borås och hon älskade både butiken och kläderna då hon provade 4 klänningar och köpte 2 av de. En av de finns bara i butik men den andra är DENNA (1/M kvar) finns även i webshopen. Just den skulle hon ta med sig till Ibiza nästa vecka (hon bor annars i Tyskland) och jag tänkte bara hur vacker hon kommer att vara i den på sin semester.

Själv har jag varit väldigt skön casual idag i DENNA Foxtail Shirt från One Teaspoon (1/S kvar för nu 799:-) och DESSA svarta denim i en skön stretch från One Teaspoon.

IMG_0627

photo 2

Och här ytterligare en bild på den då min väninna Mikaela har köpt en också.

IMG_0664

Har ringt och pratat med min väninna som opererade hjärtat igår och allt har gått bra, tröttheten är visst bara enorm stor men personalen på Sahlgrenska är fantastiska och har fått henne att gå några meter för att sätta igång kroppens alla funktioner. Våra kroppar är verkligen otroliga mekanismer och även om man tar för givet att allt skall fungera är det nog viktigt ibland att stanna upp och kanske inte ta allt så för givet.

Nu lite middag och en bra dokumentär, för jag älskar dokumentärer om ni inte redan har insett detta =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *