Två Prao elever i tjänst …

Denna vecka har jag ”hjälp” i butiken av min dotter Nicole och hennes klasskompis/kompis Linn då de är ute på PRAO i några dagar.

Perfekt för mig som annars är själv i butiken så passade tom. på att ta en snabb kaffe på stan med Tania. Något som kanske hör till vanligheterna för de flesta med ett vanligt jobb är istället en lyx för mig.

Visst är det märkligt att fördelarna och nackdelarna kan vara så olika beroende på jobb och beroende på vad man själv prioriterar/har prioriterat.

Tjejerna fick börja med att ta på sig två överdelar från butiken och fota lite sig själva i de i för en webbshop kräver alltid nya bilder att lägga ut på olika sociala medier som man jobbar med.

Nicole har på sig en nyinkommen tröja från One Teaspoon (finns i butiken och om några dagar i webshopen) som är bara helt mysig och skön i kvalitén (inget sticksit här minsann) och den läckra väskan från Karl Lagerfeld som tom. finns i vår rea HÄR.

IMG_0464

IMG_0412

Linn i DENNA underbara söta rosa sweater från Karl Lagerfeld (normal i storlek) och den minst lika söta clutch från samma märke HÄR.

IMG_0426

IMG_0398

IMG_0440

Nicole i en vinröd O-ringad tröja från Gestuz, 899:- och svart denim kjol från One Teaspoon.

IMG_0597

Linn i den svart/vit randiga skjorta från Love Moschino och 0- ringad grå tröja från Gestuz.

De får figurera i webshopen med var sin outfit bild nu så de hoppas nu att deras bilder säljer <3

IMG_0548

 Nu är tjejerna ute på lunch för den delen var visst väldigt viktig och efter det skall jag sätta de i arbete några timmar till <3

Kläderna och accessoarerna kommer från www.lavendettaclothing.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *