Att planera kattkalas …

Snart fyller vår lilla katt Molly 1 år och självklart skall detta firas med tårta <3

IMG_9045

Vi har nämligen alltid firat Knut, ibland lite överdrivet för det älskar jag att få göra när jag är på det där ”more is more” humöret så rättviseprincipen gör gällande att vår relativ nya familjemedlem får också lite extra uppmärksamhet på sin dag.

Min dotter tycker att jag är SÅÅÅÅ pinsam att i min ålder ens vilja ha kalas för min katt medan för mig är det bara en underbar rolig självklarhet att göra.

Har ringt till Annicka på Byttorpsfinbageri här i vår småstad för att hon är känd för att göra tårtor som är både vackra och goda och efter att ha fått olika Inspo bilder så valde jag min favorit. Att Annicka bad mig skicka bild på Molly för att hon skulle efterlikna katten på tårtan i färgerna säger bara att hon är rätt person för uppgiften.

Ni får dock vänta tills på söndag/måndag för att se bilder på den färdiga tårtan för det är då vi skall sjunga ”Ja må du leva” för en katt på 1 år =)

Har du vanan att fira dina djur och isf. hur firar du de?

 

2 thoughts on “Att planera kattkalas …

  1. Hej

    Klart att djuren ska firas på sin födelsedag. Jag är gamle moster till en Tyra ( Jack Russell ) som fyllde 4 år i maj, stor flicka nu och hon firas med paket, sång och godsaker för vovvar. Tyra får även julklappar så gulligt, love it

    Grattis Molly på 1 års dagen i förskott, mjau mjau
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *