Några bilder från butiken …

Rätt så nöjd att sömntabletten inte påverkade min dag på jobbet för läkaren igår berättade mer eller mindre att en av hans patienter närmare somnade på arbetstid vilket dock inte var mitt fall. Glad för det!

Själv kopplade jag av med allt underbart höstmys som finns i butik & webshop <3

IMG_9962

Denna lilla läckra väska kommer från Karl Lagerfeld och så även den på bilden därpå med den snygga kedja i guld.

Denna designern alltså! Hur cool som helst och om du inte redan visste det är han född 1933 vilket gör att min årgång 1971 känns helt plötsligt väldigt ungt…

IMG_9986

IMG_9976

Mou boots är mitt favoritmärke på sköna skor och de som är en utstickare då de inte är i Eskimo modellen är dessa snyggingar.

Att inte heller förglömma att Mou även har gjort för säsongen helt underbara tofflor. Mina randiga HÄR finns nu bara 1/37, 1/38 och 1/39 kvar på så tveka inte för länge om du vill värma dina fötterna i något väldigt fluffigt oh väldigt mjukt.

IMG_9978

IMG_9968

Ikväll blir det lite tv och så väntar en god natts sömn med lite hjälp =)

IMG_9669-980x653

2 thoughts on “Några bilder från butiken …

 1. Va skönt hoppas du får lika bra sömn inatt, det är i A-Ö och ännu bättre att propavan inte är beroendeframkallande … och om du skulle få myror i benen eller nått, så ett tips er att krossa/dela tabletten , så släpper du krypningarna :)
  Kram ♥

  1. Ja, det var läkaren noga med att påpeka att just denna medicin inte är beroendeframkallande vilket jag är glad för då planen är att kunna återgå till att sova utan hjälp =)
   Tack för tips!
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *