När en söndag passerar lite för fort …

Förstår inte hur fort den söndagen man såg så fram emot redan har passerat? Vaknade dessvärre runt 4.40 och jag är nu inne i tredje vecka då jag vaknar så tidigt och de 4-4,5 timmars sömn jag får per natt har nu börjat leda till att jag får huvudvärk på dagen.

Får ta upp det med min läkare när jag skall dit för blodtrycket för börjar bli lite jobbigt nu men den här nattliga sömnbrist.

Vid 9 tog gick jag till mor och vi tog en promenad på över en timma och det var så otroligt skönt i den friska höstliga luft som präglade denna dag. Mamma åkte sedan till en väninna och jag hem till min tonåring som självklart låg i sängen fram till 11 för det är något som kännetecknar lite den ålder men aldrig mig då jag faktiskt alltid har varit morgonpigg …

Vid 11 gick jag till Arena Fitness där jag tog en mysig kaffe med Vivvi och Tomas samtidigt som vi pratade om olika idéer och önskemål gällande framtiden. Fick även smaka en av deras goda smoothie och den höll mig mätt länge och nej idag tränade jag inte, jag gick dit enbart för lite socialt umgänge.

Efter några timmar hemma med en Nicole som låg i sängen och pluggade  tog jag bilen till Almenäs för lite löpning och pw med Nettan och hennes underbara hund.

IMG_9806

Och ooops är denna söndag redan över?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *