Att kicka igång hösten med 15% rabatt …

I nästa inlägg skall jag skriva lite om Pisa som jag besökte igår innan flyget tog mig/oss hem till en kyligare klimat.

Ingen tvekan om att hösten är här och det bästa med höst och vinter är att just höst och vinterkläder behövs alltid för de säsongerna uteblir aldrig och varar längst.

Nu får du som läser min blog möjligheten att handla med 15% rabatt på hela din order så varför inte passa på att köpa de där MOU boots som jag tycker är världens skönaste skor eller de där sköna klackar från Af Klingberg (oavsett om det är en klassisk vacker heels eller en stövel i mocka som du kan ha på hela 3 olika sätt)

Här nedan i mina MOU från förra hösten och Miss Me jeans  och ja, det enda märket som rabatten inte godkänns på är våra Don Vanquisher jackor <3

TDLK35011-980x980

Hos WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE hittar du märken som Karl Lagerfeld, Love Moschino, Gestuz. One Teaspoon, For Love & Lemons, Toga Pulla och mååååååånga fler så du kanske kanske finner något som du gärna skulle vilja klicka hem nu när 15% rabatt ges.

För att få rabatten i kassan i webshopen anger du enkelt koden ”michela15” som gäller från och med nu till måndag <3

Happy shopping!

4 thoughts on “Att kicka igång hösten med 15% rabatt …

 1. Hej

  Ska ta och kolla in webshopen. En fråga, pratar du italienska med Nicole?
  Ha en fin helg o Välkommen hem
  Kram

  1. Jag pratade italienska med Nicole fram tills hon var 2 år, sedan slutade jag bara för att alla andra pratade svenska vilket jag idag ångrar så klart … Titta in för alltid trevligt med lite rabatt speciellt på dyra varor …
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *