PT timma & klippning …

Jag har verkligen kommit in i en sådan ”vakna mitt i natten och inte somna om” ond cirkel. Längtar verkligen efter en hel nattsömn och om det inte sker snart är detta något jag kommer att ta upp med min läkare när jag skall träffa henne den 25/9.

Kl. 945 gick jag till Arena Fitness där den duktige PT:n Christoffer Björk väntade för en timmas träning för har man som mig varit ifrån gym världen (förutom någon enstaka inhopp) i så många år så vet man inte riktigt vad man skall göra om och när man väl har tagit sig dit.

11260423_1546261308929793_625340015_n

Idag räckte det med en pinne för att få mig att känna mig svimfärdig och när jag fick köra utfall i kombination med knäböj så ville jag bara lägga mig och återhämta mig =)

Det är nämligen i mitt fall inte så mycket en fråga om styrka då jag klarade av alla övningar (är tack och lov både mjuk i kroppen och  någorlunda vig för att vara otränad)  och  så även antalet som Christoffer ville att jag skulle göra  m e n jag saknar något så viktigt som grundkonditionen samtidigt som jag glömmer av att andas (inte så smart).

Min väninna Tania kom och tittade en stund då även hon jobbar som PT men även om vi skall ibland träna  tillsammans så är det så att vi står varandra för nära för att det skall bli seriöst. Vi skrattar helt enkelt lite för mycket och så finns den där risken att jag omvandlar henne till mina rutiner än hon till sina =)

Skönt och underbart att hon kom förbi och så ser hon till att jag får i mig proteiner i form av bland annat några Herbalife måltider så ett visst ansvar har hon allt.

Hon hade idag tänkt sjunga Rocky låten för att ge mig energi men såg på min fokuserade och illamående blick att jag inte riktigt var på Rocky humör =)

Tyvärr fotade jag inte denna första gång. Ville helt enkelt inte ge Christoffer det där intrycket att jag var där mer för att fota än för att träna men nästa gång vi skall träffas (nästa måndag) då åker han på att fota några övningar så att ni som likt mig inte riktigt vet vad ni skall göra kan få några konkreta tips.

Vi bokade en ny timma nästa måndag för nu gäller det att komma in det och så lovade jag tänka lite på konditionen och lägga in något träningspass på egen hand, på de passen man kan boka upp sig på Arena Fitness eller så kanske jag även kan övertyga Tania om att träna tillsammans?

Efter träningen blev det lite sushi med bland annat Tania och vid 15 såg Fazli till att klippa där jag själv hade varit med kökssaxen =)

IMG_8991

IMG_8995

Skönt att han kunde fixa detta idag så att jag slipper åka till Italien med de där topparna som tyder på att jag skall hålla mig ifrån frisör yrket.

Nicole har öppnat sina presenter från mig och tror att det är en nöjd dotter som precis nu gick för att fira sin födelsedag med middag med två vänner.

IMG_8970

Nu skall jag packa för imorgon skall jag jobba några timmar innan jag skall åka till Landvetter för att åka 3 dagar hem till Italien <3

 

 

 

2 thoughts on “PT timma & klippning …

 1. Hej

  Vad jobbigt att inte få sova, skönt att du nu ska på lite semester, så kanske du få ordning på sömnen. Men jag vet när inte jag fått sova, inget fungerar, jag känner mej nästan bakis och allt går i slowmotion

  *** Grattis igen till Nicole *** Hon var så fin på insta bilden du la ut
  Kram

  1. Hoppas också att dessa 3 nätter i Italien kan göra att jag börjar sova för jag var nog även lite illamående idag på träningen just pga. det. Nicole är nog rätt så nöjd med sitt firande och är nu på middag med två kompisar medan jag tvättar och packar i den minsta resväskan jag har. Tänkte verkligen bara ha med mig lite och klara mig med det =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *