Nicole 15 år …

Femton år blir Nicole idag den 11/9 kl. 21.29 och trots att så många år har passerat så kan jag inte sluta tänka på det fantastiska av att ha givit liv till en ny människa som har sina egna förväntningar och drömmar av livet.

IMG_8959

Du blev min/vår ”tredje gången gillt” efter 2 missfall och även om jag hade psykologiskt börjat förbereda mig för att jag kanske inte kunde fullfölja en graviditet så fanns en förhoppning om att jag inte skulle ingå i den statistiken.

Du föddes 4 dagar över tiden, den 11/9 (året innan hade jag uttryckt att jag aldrig skulle sätta barn på denna fruktansvärda värld), i ett rum på BB där 11 personer stod och väntade på att du skulle bestämma dig för att vilja se världen och oss.

Din pappa, din mormor, din moster, min gamla barnflicka, personalen och läkare som väntade på att se om det skulle bli akut kejsarsnitt. 11 personer var där, förväntansfulla otåliga medan du ville redan då få oss att första att ”ha inte så bråttom” =).

Dubbla portioner hemlagade lasagne påminde mig min mamma att jag åt (när vi pratade om det på ditt kalas igår) dagen innan så kanske inte så märkligt att du vägde 4,6 kg. fördelade på 53 cm när de väl tog ut dig med sugklocka.

Inte heller fick jag njuta av den där mackan och kaffe efter födseln som alla målar upp som den bästa då jag fick akutopereras då jag tappade 3 liter blod medan du togs hand av den fantastiska personalen som dagligen kämpar med oss blivande föräldrar.

Nu är du alltså 15 år, går i nian, skall fundera på vad du vill läsa på gymnasiet, prestera för att kunna komma in, vara tonåring med allt som ingår i denna mycket speciella tid i din utveckling då känslor är starka och känslighet stor.

Grattis på födelsedagen och glöm aldrig att ”jag älskar dig härifrån till månen och hela vägen tillbaka” och känn tryggheten och turen att du omringas av många som gör det oavsett om de bor i Italien eller är ”släkt” mer genom hjärtat än blodet.

Du är en fantastisk tjej med ett stort hjärta, något jag kommer att påminna dig om genom livet.

Bilden nedan är tagen på Liseberg under en stund som fick oss som var med att skratta så att tårarna rann.

1923149_104675328659_6738270_n

Här nedan är du istället på Teneriffa med din docka Emma.

IMG_3367-670x893

Under dessa 15 år har vi skapat många fantastiska minnen tillsammans och flera komma skall.

Igår firades du av släkten, nu på morgonen väcks du med sång, frukost i sängen och paketer hos pappa med en sjungandes bror som troligtvis tycker att detta är fantastiskt roligt och så kommer du till mig efter skolan för att ikväll gå ut och äta med några vänner.

21.29 blev du min tredje gången gillt och det vill jag tacka dig för <3

n614848659_1629098_1689664

Grattis Nicole <3

5 thoughts on “Nicole 15 år …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *