September …

2 september, om 9 dagar fyller min dotter år och om 10 åker jag till underbara Cinque Terre i 3 dagar.

September är en favoritmånad då morgonen och eftermiddagarna är fortfarande ljusa men färgerna går mot de höstliga samtidigt som en friskhet finns i luften.

Stadsparken denna lördag förmiddag och så fort jag har stängt blir det nog både gym och promenad för att sedan få njuta lite extra av kvällen.

IMG_1215

En kaffe på vägen till jobbet och inser när jag ser kortet nedan att jag knappast behöver markera kinderna så mycket som jag kanske gjorde för de ser ännu mer fylliga ut än vad de är med den där high lighter som jag har lärt mig att man skall använda =)

IMG_8238 2

(T-shirt Love Moschino, Jeans Circle of Trust)

IMG_1238

Vid öppning kom den mormor som hade fått av sitt barnbarn den söta ryggsäck i leopard från Juicy Couture för att berätta att hon älskade den så hoppas att barnbarnet kände att hon hade lyckats med att överraska <3

<3

2 thoughts on “September …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *