Heltäckningsmatta och kulörer till väggarna …

Tänkte svara på ett par frågor rörande Nicoles rum och val av heltäckningsmatta och färger till väggarna.

Nu har jag fått reda på märke och nyanser.

Heltäckningsmattan heter GLAM Grå 176 och beställdes på George Andersons Golv. Duktig och kunnig personal satte den även på plats och inget klister är använd så det nya golvet under förstörs inte.

Otroligt mjuk och skön (bra att investera på en av de bättre för att den gosiga känslan skall infinna sig) och underbar att gå på, så underbar att när Nicole inte är hemma tittar jag ofta in barfota =)

IMG_8105

Än så länge har det inte varit några som problem att ha hund och katt för Molly vassar inte klorna på den och Knut som gärna sover där fäller inte.

Förstår helt enkelt att heltäckningsmattor har kommit tillbaka och är åter väldigt omtyckta i hemmen. Den vi valde till Nicoles rum kan jag varmt rekommendera men självklart finns den även i andra nyanser.

IMG_8094

De valda färger till hennes väggar och som även skulle matcha till mattan kommer från Nordsjö. Färgen heter Abiance som Ulrica och Hans målade med extramatt i glansen.

IMG_8086

Kulörerna på väggen heter Grey Fashion NCS2000-N Sparkling Cannes Kod A3.03.82 (extra vitt för att ljusa upp den rosa tonen).

Harmoniska tidlösa nyanser som gör att rummet känns.välkomnande.

Och här bakom datorn med min morgonrock ligger min tonåring som är helt chockad över att en av er läsare fick påminna mig om hur gammal jag blir i november.

Men mamma, tycker du inte att det är pinsamt att dina läsare vet hur gammal du är men inte du?”

IMG_8084

Hahaha! Tur att jag inte hade gått och köpt ballonger med fel siffror =)

Mitt nya doftljus är tänd, Nicole möter upp sin kompis Matilda som skall sova över här och jag förbereder mig för en skön kväll med film för känner mig fortfarande lite sådär. Låg vaken mellan midnatt och tre på natten då jag inte kunde somna om och nu känner jag mig rätt så trött …

IMG_8071

IMG_8072

Nu önskar jag dig en helt underbar fredag kväll, imorgon är butiken öppen 10-15 och jag njuter av att det är helg <3

2 thoughts on “Heltäckningsmatta och kulörer till väggarna …

  1. Åh gud vad mysigt med heltäckningsmatta för barfotafötter! :D Mina hundar fäller tyvärr jättemycket och drar in jord osv så det skulle vara äckligt på två röda, men skönt att ni kan ha det. Fin helhet också! :D

    1. Ja, riktigt mysigt är det men förstår dig med två hundar. Min fäller dock inte men har en katt som gör det men då får dammsugaren titta fram =)
      Tack snälla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *